ХАЛОГЕНЕН НАГРЕВАТЕЛ

Халогенните нагреватели, изработвани от фирма Сираков С ЕООД, са изключително висококачествени нагреватели, изработени с цел халогенно нагряване. Всички халогенни нагреватели, които фирмата ни изработва и които можете да откриете на http://www.nagrevatel.eu са изработени, само от висококачествени материали, суровини, само от най- добрите доставчици в областта на халогенното отопление.

Сираков С ЕООД изработва всички видове халогенни нагреватели, изцяло по задание на клиентите си. Изработваме халогенни нагреватели, които могат да притежават най- разнообразни форми и размери. Тук се визират, както най- широко разпространениете „прави“ тръбни халогенни нагреватели, с различна дебелина на тръбата и съответно дължина, също така и с монтаж на различни рефлектори, в случаи, че нуждите на съответните клиенти, изисква наличието на халогенен рефлектор на техния нагревател. Предлагаме нашите халогенни нагреватели, както с цели отражатели, така и с рефлектори на 180 градуса от тръбата на нагревателя, а също и с градус на рефлектиране, по задание на клиента. Бихме могли да монтираме, както рефлектори със златно покритие, така и със сребристо покритие,, а също и с млечно бяло покритие. Предлагаме, са своите клиенти опцията да изработним и рефлектор в желан от тях цвят или нюанс. Реглекторите полагани върху халогенните тръби, използвани за халогенни нагреватели, могат да бъдат, както матирани, така и полу гланцирани и напълно гланцирани, в зависимост от нуждите на конкретния ни клиент.

Освен стандартните прави тръбни халогенни нагреватели, предлагаме на клиентите си, халогенни нагреватели в различни форми. Така бихме могли да изработим за всеки от Вас, нагревател в най- нетипична форма, например „Г“ – образен тръбен халогенен нагревател, „П“- образен тръбен халогенен нагревател, а също така и халогенен нагревател във всяка по- разчупена и нетрадиционна форма, в зависимост от нуждите на всеки индивидуален клиент.

Халогенните нагреватели, които Сираков С ЕООД изработва и които можете да откриете на страницата ни http://www.nagrevatel.eu се изработвас с различна дебелина на халогенната тръба, като се предлагат и най- разнообразни размери на халогенните тръби с размери, с точност до десетица, измерено в милиметри. Предлагаме халогенни нагреватели, работещи при необходимите на всеки наш клиент, сила на тока и мощност, удовлетворяваща съответната им потребност.

Захващането на захранването на нагревателите, отново, се предлага от Сираков С ЕООД, във всяка вариация, необходима на дадения клиент, заявил изработката на съответния нагревател, без изключенитя и ограничения, във вида накрайници и метода на захранване.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени халогенни нагреватели за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви халоген нагревател можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.