За нас

    Фирма Сираков С ЕООД е създадена пред 1993 година в град София, с едноличен собственик Господин Стоян Сираков. От зората на съществуването си компанията е насочила дейността си към производството на абсолютно всички познати видове индустриални нагреватели, както и услугите, съпътстващи монтажа на тези индустриални нагреватели и правилната им експлоатация, с цел техния по- дълъг и полезен живот. Дейността на фирмата е осигурена така, че да разполага с материална база, производствен цех, сервиз и магазини. От самото си създаване компанията цели завоюване на възможно по- широка гама пазари. Така, към днешна дата, тя е успяла да утвърди трайни и ползотворни взаимоотношения с множество различни, малки и големи предприятия, както в страната, така и в чужбина и физически лица, които през годините са се уверили в надеждността и качеството на продуктите и услугите, които Сираков С ЕООД предлага.
 

    Философията на Сираков С ЕООД е не само да продава своите индустриални нагреватели (продукти), но и да предлага коректно и прецизно обслужване на своите клиенти преди и след продажбата. Целта на Сираков С ЕООД е да асистира клиента в дизайна на инсталацията и подбора на най-подходящия вариант за съответния проект. Сираков С ЕООД предлага пълно обслужване преди монтажа на съответните продукти и гаранционно обслужване след инсталацията.
 

     Компанията ни се старае непрестанно да се развива в динамичната сфера на производството, машиностроенето, месопреработката и обслужването на специфични машини съоръжения и оборудване. Това се постига посредством непрестанно подновяване на производствените методики, технологийте, използваните материали и продукти, което ни позволява да бъдем изключително конкурентноспособни и да реализираме все повече нагреватели, както в България, така и в чужбина.

 

   По този начин Фирмата е изградила мрежа от клиенти, във всички сфери на производството, индустрията и бита в цялата страна, а също така и в чужбина и разполага с търговски представители и дистрибутори в цяла Източна и Централна Европа. Компанията предлага на всичките си клиенти, сертификати за качество и съответствие на всички продукти, с които работи.
 

    От месец май 2011 година, фирмата ни официално презентира новия си интернет сайт и лого, които имат за цел да популяризират търговската марка, продуктите и услугите си на територията на страната и в чужбина и да предложи коректно обслужване на своите настоящи и бъдещи клиенти.

     От месец април 2012 година, поради засиления интерес към този тип продукт, фирмата ни предлага на клиентите си богата гама от висококачествени, трудно откриваеми, кварцови тръби, с изключително високо качество на изработката, използвани за множество специфични дейности, а също така и за производството на кварцови нагреватели.

 

   Партньори и клиенти
Наши партньори и клиенти през годините са били и продължават да бъдат, едни от най- големите и популярни, световно известни и утвърдени предприятия в България, произвеждащи и търгуващи в най- разнообразни сфери на дейност. Клиентите ни развиват ...
Програма
"ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ"
научете повече
Продукти
Керамичен нагревател
вижте повече
Бандажни нагреватели
вижте повече
Карбонови нагреватели
вижте повече
Вижте всички нагреватели
Услуги
Сервиз на вашите машини, съоръжения и оборудване
вижте повече
Калкулиране на доставки през ЕКОНТ
вижте повече
Вижте всички услуги

Web Analytics Check PageRank http://www.google.bg/ BGtop Гласувайте за моя сайт в БГ чарт                                  
                                     :: www.gbg.bg :: Фирми ::