БЪРЗО НАГРЯВАЩИ НАГРЕВАТЕЛИ

Бързо нагряващите нагреватели (hot runner heaters) са особен вид нагреватели, които са същи така популярни като инжекция. Те са основата за производството на спиралните нагреватели. Всеки спирален нагревател се произвежда от прав бързонагряващ нагревател, като просто се навива на спирала със съответен вътрешен диаметър, външен диаметър и височина на нагревателя.

Всеки бързонагряващ нагревател се изработва в стоманен или хром никелиран профил с различни големини. Този профил може да бъде или квадратен или правоъгълен или кръгъл, в зависимост от конкретната необходимост на клиента. Бързонагряващият нагревател е прав с определена дължина, поради което е популярен и като инжекция. Накрайниците на бързонагряващите нагреватели обикновено са с тефлоново покритие, силиконово покритие, стоманено, хром- никелирано или друго специфично покритие. Тези изводи могат да бъдат с различна дължина, в зависимост от конкретната необходимост на клиентите.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени бързо нагряващи нагреватели за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви бързо нагряващ нагревател можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.