ДРЕНАЖЕННАГРЕАТЕЛ (ДРЕНАЖЕН СИЛИКОНОВ НАГРЕВАТЕЛ)

Дренажен нагревател (дренажен силиконов нагревател)

 

Фирма Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu) изработва вискокачествени дренажни нагреватели или дренажни силиконови нагреватели. Произвеждаме дренажните си нагреватели в две разновидности, видни от таблицата по- долу:

 

Продукт  Напрежение Мощност на линеен метър
дренажен нагревател (дренажен нагревателен проводник) 230 V 30W
дренажен нагревател (дренажен нагревателен проводник) 230V 50W

 

Този вид нагреватели визуално изключително много наподобяват стандартен електрически проводник (кабел), но разликата е, че дренажните нагреватели отделят топлина по цялата си дължина. Тези нагреватели са с унифицирана мощност, в две разновидности, съответно 30W и 50W, работещи при 230V. Дренажните силиконови нагреватели се изработват в избрана от клиента дължина, като мощността остава константна за линеен метър. Така например, ако изберете нагревателния проводник от 50W на 230V, поръчвайки 1 (един) линеен метър, то нагревателят Ви ще бъде 50W. В случай, че поръчате 1,50 метра, мощността ще бъде 1,5м х 50W = 75W, за съответния нагревател. Ако поръчате 2 (два) метра, съответно ще се получи дренажен нагревателен проводник от 100W на 230V. Аналогично е и при нагревателните проводници на 30W.

Този вид нагреватели се изработват като от единия край, не захранващият, нагревателните проводници или дренажните силиконови нагреватели се затварят със специална тапа, предназначена за тези нагреватели, която им гарантира пълна изолация от влага. Захранващите проводници могат да бъдат стандартни от асортимента, предлаган от Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu), като захранващите проводници се захващат посредством клема, заварка (със сребърен припой или точкова заварка), а също и посредством клеми, в зависимост от приложението и съответното съоръжение.

Дренажните нагревателни проводници (гъвкави нагреватели), най- често, се използват при алуминиеви дограми, за премахване на влагата в тях, а също така и в хранително вкусовата индустрия и по- конкретно при хладилни витрини и топли витрини.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени дренажни силиконови нагреватели (гъвкави нагревателни проводници) за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви нагревател за галванизация, можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.