ФАБРИЧНИ ПАТРОННИ НАГРЕВАТЕЛИ

Оригинални (фабрични) патронни нагреватели

 

От месец септември 2012 година компанията ни стана официален представител на най- големия световен производител, профилиран в производството на касетно патронни нагреватели или популярните като патронен нагревател нагревателни елементи. Така предлагаме на нашия пазар богата гама, която разнообразяваме ежеседмично, от патронни нагреватели, използвани за нуждите на различни производства.

Предлагаме професионално изработени патронни нагреватели, оригинални, за всякакви машини, съоръжения и оборудвания, намиращи се в множество производствени предприятия, цехове, заводи и други. Тези нагреватели се изработват по специална технология, която позволява на изключително малки площи да се постигнат много разнообразни мощности. Предлагаме патронни нагреватели, които биват с диаметър на тръбата от d=6мм до d=20мм, с най- разнообразни дължини на тръбата. Изводите на тези нагреватели биват, както външни, така и вътрешни, с разнообразни дължини на съответните изводи. Също така оригиналните патронни нагреватели, поради естеството на процеса на производството им, могат да бъдат много мощни, което да се събере на малка площ. Дължините на тези патронни нагреватели могат да започнат от L=30мм и да достигнат до големи дължини.

Фирмата ни предлага на клиентите си бърза доставка на оригинални нагреватели по техен модел, на изключително конкурентни цени, които гарантирано надали някой друг ще успее да Ви предложи. Това се дължи на факта, че сме уговорили с производителя изключително благоприятни във финансово и качествено изражение условия, които оптимално задоволяват клиентите на фирмата ни.

Паралелно с това, фирмата Ни продължава да произвежда патронни нагреватели по модел, но се стараем да поддържаме производствената си гама максимално разнообразна, така че да предоставяме на Вас, нашите клиенти, продукти от най- високо качество, в кратки срокове и на добри цени.

Фирма Сираков С ЕООД предлага висококачествени оригинални патронни нагреватели за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви патронен нагревател можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.