ГЪВКАВ КЕРАМИЧЕН НАГРЕВАТЕЛ

Гъвкавите керамични нагреватели, са специфичен вид керамични нагреватели, притежаващи всички особености на класическите керамични нагреватели, както на класическите инфраред нагреватели. Особеността на гъвкавите керамични нагреватели е това, че те са изработени от малки, по размер, керамични елементи, съединени един към друг, образуващи цялостна плоскост, на самият нагревател, която се изработва, съобразно критериите на клиентите ни и специфичните им изисквания. Тези нагреватели лесно ле огъват, полагат се около и в специфични нагревателни елементи.

Характеристика на гъвкавите керамични инфраред нагреватели е това, че те достигат желаната температура за кратко време, нагряват директно обекта на отопление, а не е необходимо да загряват предварително въздуха, за тази цел. Стандартно тези нагреватели се изработват с керамични елементи от два до осем отвора, с дебелина на елемента от 5мм. Готовите нагреватели могат да достигнат и размери от няколко квадратни метра, в зависимост от предназначението им. Мощността на този тип гъвкави керамични нагреватели, се определя от размера на цялото изделие и напрежение, при което работи, но стандартно нормата на мощността може да достигне доста високи стойности, поради факта, че кантала, под формата на спирала, се навива директно в керамичните елементи и не се изисква допълнителна изолация. Гъвкавите керамични нагреватели могат да достигнат температурни равнища и над 1000 градуса по Целзий, в зависимост от самия керамичен елемент и използвания за нагревателя Кантал.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени гъвкави керамични нагреватели за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви нагревател, можете да получите свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.