Халогенен нагревател

Фирма Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu) е производител на всички видове халогенни нагреватели. Фирмата е производител на халогенни нагреватели, по предварително зададен от клиента модел. Халогенните нагреватели, са нагреватели с халогенно лъчение, което е вид на инфрачервено лъчение и инфрачервено нагряване. При този вид нагряване е характерно бързото, кратковременно топлоотдаване. Това се постига благодарение на това, че халогенната тръба е много специфична като естество на продукта и има свойството, изключително бързо да отдава и приема електрическа топлина. Това, в съответствие с елемента на липсата на допълнителна изолация, която да се наблюдава във всеки халогенен нагревател, предразполага, реотана, от който е изработен нагревателя, да придобие за минимално време, своята максимална температура, до която следва да достигне оптималния режим на работата си. По този начин топло отдаването се пренася директно върху вътрешната повърхност на халогенния нагревател, който благодарение на чудесното си топлоотдаване прехвърля температурата, за отрицателно време, върху елемента на нагряването.

Всеки халогенен нагревател, изработен от фирма Пласи Ко ЕООД, се изработва, по специална, иновативна за България технология, непозната досега на пазара ни и за фирмите ни. За момента българския клиент имаше възможност да се снабдява с халогенни нагреватели за нуждите на машините и промишленото си оборудване, само и единствено от чужбина, с цената на огромни разходи и дълъг технологичен период за производство, спедиция и крайна доставка и вкарване в експлоатация на халогенните нагреватели. Сега благодарение на Сираков С ЕООД, това е един забравен проблем.

Изработваме халогенни нагреватели, изключително по задание на клиентите, във всякаква форма, вид, размер на тръбата, както и в индивидуално зададени от всеки клиент мощност и сила на тока. Предлагаме своите халогенни нагреватели, придружени с монтирани за тях крайни елементи за захранване, допълнителни планки, както и всички елементи, необходими за лесното и сигурно захващане и монтаж на всеки един халогенен нагревател.

За допълнителни въпроси и разяснения относно халогенните нагреватели, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид халогенен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

Последни статии

Производство на термодвойки

НАГРЕВАТЕЛИТЕ И ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СУШИЛНИ

Нагреватели за печки, нагреватели за фурни и нагреватели за пещи

Вижте всички нагреватели