ИНФРАЧЕРВЕН НАГРЕВАТЕЛ

Този тип нагреватели се характеризират с излъчването на инфрачервени лъчи. Керамичните инфрачервени нагреватели се използват множество различни сфери на дейност. Керамичните инфрачервени нагреватели се използват при разтопяването, извличането и обработката на смола, сушене на боя, печене на кафе на зърна, а дори и като най- чиста форма на отоплителна система.

Фирмата ни предлага производство на нагреватели при различно напрежение и дизайн, в зависимост от специфичните нужди на клиентите ни. Предлагаме Керамични инфрачервени нагреватели с или без J/K вид термодвойки. Произвеждаме керамични инфрачервени нагреватели с различен терминал, различен цвят, висока лъчиста ефективност. Произведените от нас инфрачервени керамични нагреватели се характеризират с краткосрочно достигане на желаните температурни равнища.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени инфрачервени керамични нагреватели за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви инфрачервен керамичен нагревател можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.