Инфрачервени нагреватели

Инфрачервените нагреватели са вече, не до там атрактивни, но все още намират своето богато разпределение и дял в света на електрическите нагреватели. Инфрачервените нагреватели в множеството от случаите, се изработват върху или вградени вътре в керамична основа. За целта биха могли да се използват различни типове керамика, в зависимост от нейната чистота и примесите, вътре в нея.

Класическите, най- популярните, керамични инфрачервени нагреватели, притежават характерна правоъгълна, леко заоблена форма, която позволява, максималното извличане от процеса на полезно действие от тях. Този тип нагреватели може да бъде изработен в различни размери, но често са с фиксирани размери, като са познати и силно разпространени около 25- 30 размера от този тип инфрачервени керамични нагреватели.

Захранването на инфрачервените нагреватели е стандартно и уеднаквено, по подобие на почти всички останали видове електрически нагреватели, познати на пазара. Специално при керамичните инфрачервени нагреватели с правоъгълна, леко заоблена по дължината структура, захранването обикновено е на гърба на нагревателя, точно в неговия център, но това по никакъв начин не означава, че тази негова позиция не може да бъде изменена или коригирана. При керамичните инфрачервени нагреватели, захранването, най- често е разположено отгоре или отдолу на нагревателите.

Освен керамичните инфрачервени нагреватели, инфрачервените нагреватели могат да бъдат изработени и от тръбни елементи или наподобяващи на филмовите нагреватели, нагревателни елементи.

Като производител на електрически нагреватели с толкова богат опит и култура в тази област, смело сме готови да застанем зад позицията, че няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно патронните нагреватели, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

Последни статии

Производство на термодвойки

НАГРЕВАТЕЛИТЕ И ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СУШИЛНИ

Нагреватели за печки, нагреватели за фурни и нагреватели за пещи

Вижте всички нагреватели