ИЗОЛАЦИОНЕН КОЖУХ

Фирма Сираков С ЕООД предлага на своите клиенти, уникално за българския и световен пазар решение за енерго спестяемост на миканитовите, плоски и барабанни нагреватели, както и керамичните барабанни нагреватели. Това е, така наречения изолационен кужух, използван за този тип нагреватели.

Изолационния кожух, се изработва по специална западноевропейска технология, на водещи фирми в сферата на енергоспестяването и енерго преносимостта. Представлява, чисто визуално, покритие, което се монтира, най- вече върху керамичните и миканитовите барабанни нагреватели, но също така и върху другите, упоменати по- горе видове нагреватели. Служи за задържане на температурните равнища, дори след спиране фактическата работа на даден нагревател. По този начин достигнатата от него температура се запазва за около 40% повече време. Така получавате отопление с 40% повече като в същото време пестите електроенергия. Това, при условие, че използвания от вас нагревател е с по- големи размери и по- голяма мощност, съответно консумация на електроенергия, или използвате повече на брой нагреватели, Вие реално, посредством термо изолационния кожух, ще спестите около 40% от електро енергийното си потребление, на дневна, месечна, съответно и на годишна база.

Най- просто казано, ако използвате един нагревател, от упоменатите по- горе видове, да нагрява 10 минути определено съоръжение, то прилагайки термоизолационния кожух, този нагревател пеално ще нагрява 6 минути, вместо 10 минути, а през останалото време (останалите 4 минути), нагревателя няма да потребява електроенергия, но същевременно топлината и температурата, която стандартно нагревателя създава, ще запази своя диапазон.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени изолационни кужуси за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви изолационен кужух можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.