касетен нагревател, касетни нагреватели, нагревател за кантираща машина, нагреватели за кантиращи машини, нагревател, нагреватели, патрон, патронен, патронни, патронен нагревател, патронни нагреватели, оригинални патронни нагреватели

Касетен нагревател

ХАРАКТЕРИСТИКА

Касетен нагревател като цяло притежава всички характеристики на стандартните патронни нагреватели. Поради това, много често тези нагреватели биват слагани под обща линия. Те получават наименованието касетно патронен нагревател или касетно патронни нагреватели.

ОСОБЕНОСТИ

Основната разлика между касетен нагревател и патронен нагревател е, че под патронен нагревател или патронни нагреватели, често пъти се разбира тръбен нагревател. Той може да бъде с кръгло сечение на тръбата, с едностранни изводи за захранването на дадения нагревател. За разлика от патронния нагревател, касетен нагревател или касетни нагреватели, най- често биват използвани за нагреватели с квадратно сечение. Могат да бъдат, също, с правоъгълно, триъгълно или друго, специфично сечение на тръбата. Както при патронните нагреватели, така и при касетните нагреватели, захранването на нагревателя, нагревателите, биват едностранно изведено.

ПРИЛИКИ

Друго сходство между патронните и касетни нагреватели е начина им на захващане. Най- често това се случва посредством специално изработени захващащи планки, разпробити с дупки, с монтирани или без болтове и/ или гайки за захващане. Друг тип захващане е посредством специално изработени, съгласно нуждите на клиентите ни тапи с резба или специфични накрайници и накрайникови елементи.

Като производител на електрически касетни нагреватели с толкова богат опит и култура в тази област, смело сме готови да застанем зад позицията, че няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно касетни нагреватели, моля, свържете се с нас. Както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти. Може, да ни откриете, на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Спираловиден тръбен нагревател

Спираловидни Тръбни Нагреватели

Патронен нагревател по поръчка

Патронни нагреватели d=10mm L=100mm 300W

Халогенен инфрачервен RUBY нагревател

Халогенен RUBY нагревател

Вижте всички новини

Продукти

бързо нагряващ нагревател, бързо нагряващи нагреватели, бързо стартиращ нагревател, спирален бързо нагряващ нагревател

БЪРЗО НАГРЯВАЩИ НАГРЕВАТЕЛИ

нагревател за пица пещ, нагреватели за пица пещ, нагреватели за пица пещи, нагревател за пицарка, нагреватели за пицарка, нагреватели за пицарки, тръбен нагревател за пица, тръбен нагревател за пещ, тръбен нагревател за пица пещ, тръбни нагреватели за пица пещ

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ПЕЩИ ЗА ПИЦА

оригинални патронни нагреватели, фабрични патронни нагреватели, фабричен патронен нагревател, оригинални нагреватели, патрон, патронен, патронни, нагревател, нагреватели, патронен нагревател, патронни нагреватели

ФАБРИЧНИ ПАТРОННИ НАГРЕВАТЕЛИ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги