Касетен нагревател

Касетния нагревател като цяло притежава всички характеристики на стандартните патронни нагреватели. Поради това, много често тези нагреватели биват слагани под обща линия, и получават наименованието касетно патронен нагревател или касетно патронни нагреватели.

Основната разлика между касетен нагревател и патронен нагревател е, че под патронен нагревател или патронни нагреватели, често пъти се разбира тръбен нагревател, с кръгло сечение на тръбата, с едностранни изводи за захранването на дадения нагревател. За разлика от патронния нагревател, касетния нагревател или касетните нагреватели, най- често биват използвани за нагреватели с квадратно, правоъгълно, триъгълно или друго, специфично сечение на тръбата. Както при патронните нагреватели, така и при касетните нагреватели, захранването на нагревателя, нагревателите, биват едностранно изведено.

Друго сходство между патронните и касетните нагреватели е начина им на захващане. Най- често това се случва посредством специално изработени захващащи планки, разпробити с дупки, с монтирани или без болтове и/ или гайки за захващане. Друг тип захващане е посредством специално изработени, съгласно нуждите на клиентите ни тапи с резба или специфични накрайници и накрайникови елементи.

Като производител на електрически нагреватели с толкова богат опит и култура в тази област, смело сме готови да застанем зад позицията, че няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно патронните нагреватели, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

Последни статии

Производство на термодвойки

НАГРЕВАТЕЛИТЕ И ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СУШИЛНИ

Нагреватели за печки, нагреватели за фурни и нагреватели за пещи

Вижте всички нагреватели