КЕРАМИЧЕН ПАТРОНЕН НАГРЕВАТЕЛ

Керамичните патронни нагреватели, по вид и форма, представляват класически патронни нагреватели. Разликата, обаче, между класическия патронен нагревател и керамичен патронен нагревател е, че керамичните патронни нагреватели са изработени, посредством керамично покритие, върху самата им повърхност. Това покритие позволява на керамичния патронен нагревател да издържи и да продължи своята ефективна работа, дори и при по- висока температура. Тук става въпрос за температурни равнища, при които стандартните касетно патронни нагреватели, не биха издържали и биха дефектирали. Така класическите патронни нагреватели, в повечето случаи, изработени от тръба SS304, а дори и от тръби типове SS309 и SS316, биха издържали до температурни равнища от не повече от 700 градуса по Целзий.

Така керамичните патронни нагреватели биха били по- удачен вариант за машините и съоръженията, където се използва по- висока температура, където нагревателите са подложени на нетипични условия на работа, в това число директно попадане в пламък, при дадени видове машини и съоръжения.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени керамични патронни нагреватели за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви керамичен патронен нагревател, можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.