КОЛЕКТОРНИ ТРЪБНИ НАГРЕВАТЕЛИ

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Колекторните тръбни нагреватели се използват главно за бързо нагрявани основи.
Характерно за този вид нагреватели е, че се използват при постигането на високи температурни равнища, дори около 1000 градуса по Целзии. Друга отличителна черта на колекторните тръбни нагреватели е, че въпреки тяхната тръбна същност, те са изключително лесни за оформяне и притежават чудесна гъвкавост. Формата на колекторните тръбни нагреватели би могла да бъде лесно променяна дори с най- обикновен гумен чук. Това им свойство е идеално при полагането на тези нагреватели в специфични форми, които трябва да загреят до определена температура. Тази гъвкавост се постига благодарение на превъзходните начества на високо температурната сплав
NiCr. Проводника е поставен в тръби от Хром- никелова стоманена обвивка, а изолацията е с най-високо качество на магнезиев оксид ( MgO).

КРАИЩАТА НА НАГРЕВАТЕЛЯ

При колекторните тръбни нагреватели, в краищата на тръбата има изграден пост терминал , който дава студена точка от около 40mm (минимум). Двата пост терминала в краищата на всяка тръба са запечатани със специални компоненти за предотвратяване на  навлизане в нагревателя на влага.

Този вид нагреватели се предлагат в тръби, както с кръгло, така и с квадратно сечение на тръбата.

 

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени колекторни тръбни нагреватели за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви колекторен тръбен нагревател можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.