Колекторни тръбни нагреватели

Колекторните тръбни нагреватели се използват главно за бързо нагрявани основи.
Типичното за този вид нагреватели е, че биват използвани за постигането на високи температурни равнища, дори около 1000 градуса по Целзии. Друга отличителна черта на колекторните тръбни нагреватели е, че въпреки тяхната тръбна същност, те са изключително лесни за оформяне и притежават чудесна гъвкавост. Техния вид и форма на колекторните тръбни нагреватели би могла да бъде лесно променяна дори с най- обикновен гумен чук. Това им свойство е идеално при полагането на тези нагреватели в специфични форми, които трябва да загреят до определена температура. Тази гъвкавост се постига благодарение на превъзходните качества на високо температурната сплав NiCr. Проводника на колекторните тръбни нагреватели е поставен в тръби от Хром- никелова стоманена обвивка, а изолацията е с най-високо качество на магнезиев оксид ( MgO).

При колекторните тръбни нагреватели, в краищата на тръбата има изграден пост терминал , който дава студена точка от около 40mm (минимум). Двата постови терминала в краищата на всяки един от тези тръбни нагреватели са запечатани със специални компоненти за предотвратяване на  навлизане в нагревателя на влага.
Този вид нагреватели се предлагат в тръби, както с кръгло, така и с квадратно сечение на тръбата.

Като производител на електрически нагреватели с толкова богат опит и култура в тази област, смело сме готови да застанем зад позицията, че няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно патронните нагреватели, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

Последни статии

Производство на термодвойки

НАГРЕВАТЕЛИТЕ И ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СУШИЛНИ

Нагреватели за печки, нагреватели за фурни и нагреватели за пещи

Вижте всички нагреватели