Блог

Грејач на јавни места

Сираков Со ДООЕЛ се произведува и инсталирале греалки, грејни елементи и грејни системи на повеќе различни места од јавен карактер, […]

види повеќе

ПРОИЗВОДСТВО НА Грејач

Фирма Сираков Со ДООЕЛ е производител на високо квалитетни греалки од секаков тип од околу 20 години. Компанијата работи со […]

види повеќе

Грејач Во хотелот

Исклучителна популарност во последно време, грејачи, произведени од компанија Сираков Со ДООЕЛ, стекнуваат во развој бизнис сектор на хотелот. Примената […]

види повеќе

Грејач, греење и проветрување

Грејачи, а особено цевки на грејачи, некои видови на миканитовите грејачи и во ретки случаи жица произведени од компанија Сираков […]

види повеќе

Индустриски Греење

Греењето е исклучително значаен момент во секој производствен циклус. Тоа се одвива во многу и различни фази, во зависност од […]

види повеќе

Миканитови грејачи

Миканитови грејачи се определуваат како таков вид греалки направени од миканит, надворешен изолациски материјал, најчесто нерѓосувачки челик, како и изолатор, […]

види повеќе

Патронот Грејач

Патронот грејачи се најпопуларните видови грејачи кои се користат во многу индустриски области и производствени активности. Исклучително распространети се во […]

види повеќе

Керамички грејач

Керамичките греалки, често пати се определени како остаток, можеби поради фактот дека тие се едни од пионерите кај електричните цевни […]

види повеќе

Силиконски греалки

Силиконските греалки се најактуелните вид греалки, се здобива со популарност пред 2012 година и испитувачи врв во развојот и ширењето […]

види повеќе

Електрични грејачи

Со текот на годините, уште од 1993 година, фирмата “Сираков Со” ДООЕЛ се наметне како водечки производител на електрични грејачи […]

види повеќе

инфрацрвени грејачи

Инфрацрвените греачи се веќе , не до таму атрактивни , но сепак наоѓаат своето богато дистрибуција и удел во светот […]

види повеќе

Цевчестите греалки со серпентина

Цевчестите греалки со серпентина се познати како цевни грејачи со пропелер или спирален ребрести греалки . Тоа се познатите стандатни […]

види повеќе

Цевчестите греалки

Цевчестите греалки се најпопуларните греалки , се наоѓаат примена во секоја сфера на производство и индустријата . Ттъбни греалки , […]

види повеќе

Патронот грејач

Патронот греалки се многу популарен вид цевни грејачи . Патронот греалки се од групата касетата патрони греалки кои се почитувани […]

види повеќе

Грејачи за базен

Грејачот за базени во над 90 % од случаите претставуваат цевни грејачи . Тоа се цевни грејачи предвидени да работат […]

види повеќе

Грејачи за индустриски објекти

Грејачот за индустриските капацитети се апсолутно хетерогени греалки . Грејачи за индустриски съотъжения можат да бидат : цевни грејачи за […]

види повеќе

Индустриски цевки греалки

Индустриски цевки греалки се, можеби , најчестиот вид греалки , се наоѓаат примена во сите сфери на индустријата и производството […]

види повеќе

Нестандардни греалки

Нестандардните греалки , се сите особени како вънчен вид , надворешна форма , примена и материјал од кој се изработени […]

види повеќе

Грејачи за ресторантско опрема

Грејачот за ресторантско опрема или воопшто грејачот за угостителството претставуваат специфични греалки , се наоѓаат примена во оваа сфера на […]

види повеќе

Спирален ребрести Греалки

Спирален ребрести греалки се типични цевни грејачи со спирален оребрение по нивната површина . Спирален ребрести греалки се Означување на […]

види повеќе

Грејачи за електрични котли и грејачи за електрични радијатори

Во практиката ни , исклучително често добиваме нарачки за грејачи за електрични котли и грејачи за електрични радијатори . Грејачот […]

види повеќе

Потопни греалки

Фирма Пласт копродукции ООД ( Сираков Со ДООЕЛ ) со години произведува т.н. , потопна греалки . Тоа се вкупно […]

види повеќе

Касетен грејач

Касетата грејач воопшто ги има сите карактеристики на стандарден патрони греалки . Поради тоа , многу често овие греалки им […]

види повеќе

Бакарни греачи

Бронзените греалки се многу популарен вид греалки. Бакарни грејач најчесто наоѓа примена во водена средина, што се бара од специфичната […]

види повеќе

Грејачи за џакузи

Грејачот за џакузи наоѓаат примена во сите можни видови џакузи . Джакузитата познати во денешно време , сите загрее водата […]

види повеќе

Грејачот во машинството

Грејачот во машинството се едни од најчестите греалки , произведени од фирмата Пласт копродукции ООД ( Сираков Со ДООЕЛ ) […]

види повеќе

Грејачи за гума

Грејачот за гума се користат масовно во гума индустрија . Во Бугарија , гума индустрија , преработката и обработката на […]

види повеќе

Грејачи за пластика

Грејачи за пластика претставуваат грејачот лоцирани примена во преработката , обработката и производство на пластика и пластични производи. Грејачот за […]

види повеќе

Грејачи за абкантоване машини

Грејачот за абкантоване машини се исклучително распространети во рамките на Бугарија , а дури и пошироко. Ивица машини се исклучително […]

види повеќе

Термо изолација куќиште за грејачи

Термо изолација куќиште за грејачи е иновации решение во местото индустрија, претставено на бугарски пазар, само и единствено од фирма […]

види повеќе

Грејачот, кои се користат во стоматологијата

Грејачот, кои се користат во стоматологијата, наоѓаат примена кај стоматолошка техничари. Апликацијата на грејачот за стоматологија е главно при изработката […]

види повеќе

Никротала

Грејачот од Никротал се многу специфични греалки кои се наоѓаат примена, главно во големи индустриски печки, каде се развива ного […]

види повеќе

Грејачот за печки

Грејачот за печки кои произведуваат фирма Сираков Со ЕООД (http://www.nagrevatel.eu), се исклучително високо квалитетни греалки кои се произведуваат за повеќето […]

види повеќе

Грејните системи

Грејните системи се вкупно концепт кој може да содржи во себе различни значење и што се употребува во многу различни […]

види повеќе

Греалки за кисела средина

Греалки за кисела средина, по својата природа, не се некаков особен како тип, форма и вид грејач. Тоа се, во […]

види повеќе

Грејачот за високо температурни услови

Грејачот за високо температурни услови или познати како греалки кои работат при екстремно високи температури, се силно познати во областа […]

види повеќе

Грејачи за сауна

Грејачот за сауна стануваат се повеќе популарни во последно време. Грејачот за сауна се користат за речиси сите видови сауни, […]

види повеќе

Халогени греалки

Фирма Сираков Со ЕООД (http://www.nagrevatel.eu) е производител на сите видови на халогени греалки. Компанијата е производител на халогени греачи, по […]

види повеќе

Грејачот за Топчиња пламеници

Грејачот за Топчиња пламеници и особено за сека на Топчиња горилници се исклучително распространети и познати во текот на последните […]

види повеќе

Грејачот за термо техника

Грејачот за термо техника наоѓаат многу сериозно апликација. Сличен тип техника се користи најчесто за опремување на големи простории предвидени […]

види повеќе

Грејач за канистри

Фирма Сираков Со ЕООД (http://www.nagrevatel.eu) нуди на вниманието на сите свои сегашни и идни клиенти, иновативен модел греалки, непознат досега […]

види повеќе

Кварцни греалки

Кварцни греалки се користат исклучително многу и се силно застапени во речиси сите области на индустријата и инженеринг. Ова се […]

види повеќе

Насловот цевни грејачи

Колектор цевка греалки се користат главно за брзо загревање основи . Типична за овој вид греалки е дека им се […]

види повеќе

Тапан греалки

Барабан греалки се вид грејач , поседува свој , строго одликува го од другите видови грејачи форма и изглед . […]

види повеќе

Оригинални патрони грејачи

Од три месеци наваму фирмата ни нуди на своите клиенти оригинални патрони греалки. Ова се специфични патрони греалки произведени за […]

види повеќе

Хеликоидни грејачи

Хеликоидни грејачи, кои се дел од брзо загревање греалки (hot runner hearers) се слабо популарни во Бугарија, барем за момент, […]

види повеќе

Грејачи со Магнезиум оксид ( MgO )

Грејачи со Магнезиум оксид ( MgO ) се новата генерација греалки , влегуваат масовно во производство во последните неколку години […]

види повеќе

Греалки

Производство на греалки. Тоа е основната дејност на фирмата Пласт копродукции ООД ( Сираков Со ДООЕЛ ) . За повеќе […]

види повеќе

Грејачи за екструдер

Екструдер се исклучително распространети машини. Грејачот за екструдер се основен модул ( елемент ) во секој екструдер . Поради оваа […]

види повеќе

Отпорници

Отпорници се најчесто се користат во постапките и технологијата, особено кога се произведуваат готови производи што работат на постојано висок […]

види повеќе

Грејачи за СПА

Грејачот за СПА ( SPA ) се исклучително полулярни деновиве , поради фактот дека бањата и СПА процедурите собрале исклучителна […]

види повеќе

Електрични цевни грејачи

Електрични цевни грејачи се најчестиот и применуван во моментов вид електрични грејачи . Електрични цевни грејачи се карактеризираат со специфични […]

види повеќе

Грејачи за печки , греалки за печки и греалки за печки

Во својата долгогодишна практика фирма Пласт копродукции ООД ( Сираков Со ДООЕЛ ) е произведено илјадници грејачи за печки и […]

види повеќе

Греjач и ПРОФЕСИОНАЛНА сушари

Сираков Со ДООЕЛ произведува грејачи за професионални машини за сушење алишта од различни области на активности. Повеќето од фирмите, која […]

види повеќе

термодвойки

Пласт копродукции Рибар (http://www.nagrevatel.eu) е специјализирана во производство на сите видови грејачи и грејни елементи, како веќе со децении е […]

види повеќе

Домашни Грејач

 Битни грејачи се исклучително популарни, бидејќи се популарни во секое едно домаќинство во светот. Грејачи за бита се користат најмногу во […]

види повеќе

Грејач Во РЕСТОРАНТЬОРСТВОТО

Една од најпопуларните области во кои се користат грејачи произведени од компанија Сираков Со ДООЕЛ е стручното ресторантьорство. Во овој специфичен […]

види повеќе

Најнови статии

Грејач на јавни места

ПРОИЗВОДСТВО НА Грејач

Грејач Во хотелот

Видете ги сите грејачи