ПРОГРАМА “Лојални клиенти”

Нашата компанија нуди посебни услови и промоции, во случаите кога:

 Исклучителни цена услови за купување на комплетна услуга од типот “грејач + монтажа (+поддршка)“;

– 10% од цената без ДДВ на изјави за производство грејач, под услов решите да бидат монтирани одНас;

– 10% од цената на инсталацијата, во случај да грејачи, што ги поставуваме се купени од Нас;
– 15% од цената без ДДВ на изјави за производство грејач, под услов решите да бидат монтирани и одржувани од Нас;

– 5% за сите нарачки над 1500 лева;
– 10% за сите нарачки над 5000 лева;
 15% за сите наредби над 10000 лева;
 25% за сите наредби над 50000 лева;

Производи

Грејачи за канистри, КОНТЕЈНЕРИ, варен И СПЕЦИФИЧНИ ВОДОСЪДЪРЖАТЕЛИ

Карбонски грејач

Домашни Грејач

Видете ги сите грејачи

Услуги

Сервис на вашите машини, постројки и опрема

Најди ни во Facebook, Linked in

Преглед на секое вре