За грејачи ни

Грејачи кои произведуваме се исклучително високо квалитетни со утврден потекло, со соседните сертификати за квалитет во секој елемент и производ кој се користи во процесот на нивното производство.

Нашата компанија знае значењето на секој елемент кој учествува во фазата на производство на нашите производи. Токму поради овој факт, Ние држиме исклучително многу на нашите долгогодишни деловни партнери и добавувачи кои се без преседан лидери во оваа област во светот. Тоа се главно нашите добавувачи на Кант (шведската компанија KANTHAL, чие име е гаранција за квалитет и долговечност), кој е елементи во основата на секој еден вид грејач, без оглед на неговата надворешна форма и изглед, провајдерите ни на цевки, цевки елементи, проводници , проведен и полу проведен елементи.

Завршувајќи елементи и фази на производството, сметаме како на автоматизираниот работен процес, со апаратура последна збор на техниката во оваа област на активност, така и на утврдени професионалци. Кај нас работат инженери, електричари, стругари и професионалци во други области, кои прецизно доправат и најмалиот детал на нашите производи, што неминовно води до оптимизирање на секој грејач, произведен од Нас и насочен кон илјадниците ни клиенти.

Ние држиме на персоналот бидејќи знаеме дека секоја машина колку и да е модерна и автоматизиран, нема интелектот да го заврши процес, поврзан со посебни потреби, на било кој од нашите клиенти. На овој начин гарантираме изработката на секој вид грејач, без оглед на видот, формата му, начинот на монтажа и држење и неговата имплементација, во секоја фаза.

Нудиме рачна изработка на грејач, по вид и форма поставени ни од нашите клиенти, кој грејач, не може да биде отворен, во кој било од нашите конкуренти, бидејќи повеќето од нив немаат богатството и искуството Тактната персонал, способен да ги оствари секој проект. Тоа се должи на фактот дека во повеќето случаи компаниите имаат машини за производство, кои работат на база на матрици и за оние компании е нерентабилно да изработат матрица од која за производство на мали парчиња грејачи. Произведените рачно грејачи, како и сите греалки произведени од нашата компанија, имаат повеќе позитивни квалитети како што се:

 

  • Се направени многу детално и внимателно, отколку оние кои се произведуваат механички;
  • Во многу од случаите од нашата практика се случува, така да за скапи машини, треба да се нарачаат грејачи кои се велат во големи количини, за производство на кои се бара време, а како што знаеме “времето е пари”.
  • Во сите случаи рачно изработените грејачи, како и сите други греалки направени од нашата компанија, излегуваат многу поволни за клиентите, отколку оние кои дадениот клиент би купи од фирмата производител на дадената машина;
  • Шансата при правилна експлоатација изработените од нас греалки да работат подолго од механичките е исклучително голем;

Производи

Грејачи за канистри, КОНТЕЈНЕРИ, варен И СПЕЦИФИЧНИ ВОДОСЪДЪРЖАТЕЛИ

Карбонски грејач

Домашни Грејач

Видете ги сите грејачи

Услуги

Сервис на вашите машини, постројки и опрема

Најди ни во Facebook, Linked in

Преглед на секое вре