За нас

Фирма Сираков Со ДООЕЛ е основана пред 1993 година во градот Софија, со единствен сопственик господин Стојан Сираков. Од зората на своето постоење компанијата е насочена активноста кон производство на сите видови грејачи, како и услугите придружни монтажа на овие грејачи и точната им експлоатација, со цел нивниот подолг и корисен живот. Дејноста на фирмата е обезбедена така што да има материјална база, производствен погон, сервис и продавници. Од своето основање компанијата цели освојуваат на можно широк спектар пазари. Така, до денес, таа успеала да утврди трајни и корисни односи со многу различни, мали и големи претпријатија, како во земјата, така и во странство и физички лица кои во текот на годините се увериле во сигурноста и квалитетот на производите и услугите кои Сираков Со ДООЕЛ нуди.

     Филозофијата на Сираков Со ДООЕЛ е не само да продава своите производи, но и да нуди коректно и прецизно сервисирање на своите клиенти пред и по продажбата. Целта на Сираков Со ДООЕЛ е да асистирано клиентот во дизајнот на инсталацијата и изборот на најсоодветен опција за соодветниот проект. Сираков Со ДООЕЛ нуди целосна услуга пред монтажа на соодветните производи и гарантен сервис по инсталацијата.

     На овој начин Компанијата има изградено мрежа на клиенти, во сите сфери на производството, индустријата и битови во целата земја, а исто така и во странство и има трговски претставници и дистрибутери во цела Источна и Централна Европа. Фирмата нуди на своите клиенти, сертификати за квалитет и согласност на сите производи со кои работи.

     Од месец мај 2011 година, фирмата ни официјално презентира новиот интернет сајт и лого, кои имаат за цел да ги промовираат трговската марка, производите и услугите на територијата на земјата и во странство и да предложи коректно услуги на своите сегашни и идни клиенти.

Производи

Грејачи за канистри, КОНТЕЈНЕРИ, варен И СПЕЦИФИЧНИ ВОДОСЪДЪРЖАТЕЛИ

Карбонски грејач

Домашни Грејач

Видете ги сите грејачи

Услуги

Сервис на вашите машини, постројки и опрема

Најди ни во Facebook, Linked in

Преглед на секое вре