НАГРЕВАТЕЛ ЗА БАСЕЙН

Сираков С ЕООД предлага изработка на всички видове нагреватели за басейни и плувни съоръжения. Стандартните нагреватели за басейни, които се използват в домашни условия, в зависимост от размера им и кубатурата на вода в тях, биват с мощности:

  • нагревател за басейн 3kW;
  • нагревател за басейн 6kW;
  • нагревател за басейн 9kW;
  • нагревател за басейн 12kW;
  • нагревател за басейн 18kW;

Освен посочените по- горе нагревателни мощности, фирмата ни предлага изработка на всякакъв вид и мощност нагревател за басейн, задоволяващ конкретните потребности на всеки индивидуален басейн и собствени. Също така предлагаме изработка на нагреватели за басейни и водоеми със значително по- големи размери и мащаби. Изработваме нагреватели за обществени басейни бани и всички разновидности на СПА зоната.

Предлагаме изработката на нагреватели, вградени в нагревателни съоръжения, предвидени за загряване на басейните, които за басейни за битови нужди, представлява нагревателен елемент, изработен от неръждаем материал, през който циркулира водата от водното съоръжение, за да достигне необходимите температурни стойности. Този вид нагревателни съоръжения, най- често, имат предвиден и вграден терморегулатор, посредством който се регулира достигането на необходимата температура от нагревателя за басейн.

За по- големите водоеми или басейни, фирма Сираков С ЕООД, предлага изработка на цялостно нагревателно съоръжение, по предварително зададен модел от клиента, след извършване на инженерингов план и конструкция, съобразена с изискванията на всеки един от нашите клиенти.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени нагреватели за басейни за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви нагревател, можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.