Нагревател за дентална техника

Нагревателите, които се използват в денталната медицина, намират приложение при денталните техници. Приложението на нагревателя за дентална медицина е основно при изработката на протези, мостове, както и някои други елементи за изработка и обработка от страна на денталните техници.

Нагревателите за денталните техници, представляват най- често кварцови нагреватели, със специфична спираловидна форма, с диаметър на кварцовата тръба, стандартно между 12мм и 16 мм. Вътрешния диаметър на спиралата, която се използва, изработена от кварцовата тръба е различен и варира от 50мм, достигайки до спирала с диаметър от 250мм до 300мм. Височината на този тип нагреватели отново е динамична величина, в зависимост от обема и конкретиката на изработваното изделие, като достига от 25мм – 30мм, до 120мм – 150мм.

Всички горе упоменати размери са приблизителни и абсолютно не пречат на фирмата ни, Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu), да изработи нагревател за дентална медицина, по индивидуално, уникално задание на клиентите си. За целта предлагаме пълна гъвкавост в производството на всеки нагревател за дентална медицина и в частност на всеки елемент, за всеки един индивидуален нагревател. Предлагаме, също така, инсталиране на накрайници и присъединителни елементи, елементи за захващане и захранване, които спомагат максимално всеки наш клиент.

За допълнителни въпроси и разяснения относно нагреватели за денталната медицина, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид нагревател за дентална техника, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

Последни статии

Производство на термодвойки

НАГРЕВАТЕЛИТЕ И ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СУШИЛНИ

Нагреватели за печки, нагреватели за фурни и нагреватели за пещи

Вижте всички нагреватели