Нагревател за пелетна горелка

Нагревателите за пелетни горелки и по специално за котлета на пелетни горелки са изключително разпространени и познати през последните години, както на клиентите в България, така и в чужбина. Това се дължи на факта, че отоплението с пелети и алтернативни на пелетите продукти, е изкючително предпочитано от клиентите, поради добрите си показатели и значителна икономия на разходи, при доста добри топлинни показатели, особено при използването на добри пелети, от висококачествени материали, които могат да бъдат открити на пазара.

Фирмата ни, Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu), е лидер на българския пазар в областа на основен асортимент за работата на всички видове котлета за пелетни горелки. Произвеждаме всички видове нагреватели за пелетни горелки, при всевъзможни, сила на тока, мощност, форма и размери, за всички видове пелетни горелки, без никакво изключение.

Нашите нагреватели за пелетни горелки са изключително висококачествени. В съответствие с нуждите на клиентите ни, предлагаме изработването на всеки отделен нагревател, в индивидуална система, с различни материали, в много от случаите, дори доста по- подходящи и добри, от основните материали, използвани от производителя и основен доставчик на системата за пелетно изгаряне и отопление на пелети.

Предлагаме основните видове нагреватели за пелетна горелка, които са касетно патронни нагреватели, в най- различни пропорции, форми и размери, мощности и допълнителни елементи за захващане и пускане в експлоатация. Синхронизираме всеки отделен нагревател за пелетна горелка с вашите котлета. Също така предлагаме, изработка от различни видове тръба, в зависимост от силата на пламъка и допира на нагревателя до пламъка, което доста често се пропуска като фактор от фирмата, производител на пелетните горелки и което носи на крайния клиент изключителен дискомфорт, поради непрекъснатата необходимост от подмяна на нагревателите, особено през активния отоплителен период. Освен най- широко разпространените патронни нагреватели, предлагаме изработка на основни тръбни нагреватели за пелетни горелки, сред които чешки, унгарски, полски и руски пелетни горелки.

За допълнителни въпроси и разяснения относно нагреватели за пелетни горелки, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид нагревател за пелетна горелка, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

Последни статии

Производство на термодвойки

НАГРЕВАТЕЛИТЕ И ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СУШИЛНИ

Нагреватели за печки, нагреватели за фурни и нагреватели за пещи

Вижте всички нагреватели