НАГРЕВАТЕЛИ ОТ НИКРОТАЛ (NIKROTAL)

Сираков С ЕООД предлага изработка на висококачествени нагреватели, изработени от Никротал. За запознатите, професионалисти, е ясно, че никротала е продукт, сходен с кантала, но работещ при значително по- високи температурни стойности, от колкото е способен да издържи класическия кантал. Най- популярни за използване са Никротал 70 и Никротал 80.

Поради своето естество, в по- голямата част от случаите Никротала се използва като открит нагревател, предназначен за инфрачервено (директно) нагряване. Той се прилага за специализирани пещи, в които се развиват изключително високи температурни диапазони, на които класическия кантал не би издържал и би се разпаднал от високата температура. Това са предимно пещи за топене на специални метални сплави и елементи.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени нагреватели от Никротал (Nikrotal) за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви нагревател от Никротал можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.