Нагреватели от Никротал

Нагревателите от Никротал са много специфични нагреватели, намиращи приложение, основно в големи промишлени пещи, където се развива много висока температура, която е непосилна за обикновения кантал, за много видове стоманени тръби, както и изолационни и други елементи, които стандартно се използват при изработката на нагреватели и нагревателни съединения и елементи.

Стандартно никроталовите нагреватели се използват за промишлени пещи за топене на специфични сплави, предимно метални, стоманени елементи, както и други елементи, преработвани и оформяни при температурни нива над 1100 градуса по Целзии. Именно от тази гледна точка, Никротала като естество, особено Никротал 70, а най- вече Никротал 80 (Nikrotal 80), е най- удачния вариант за нагряване на тези пеещи, тъй като дой издържа до температурни равнища от над 1400 градуса по Целзии, където всеки друг кантал или съпротивителен реотан, не би издържал и би се стопил.

Никротала, поради високата температура, при която се използва, най- често се прилага, за изработването на нагревателен елемент, заедно с керамичен елемент, често пъти изработван по калъп, задоволяващ специфичните нужди на всеки отделен клиент и нагревателната пещ на всеи отделен клиент.

Поради естеството на работата си, нагревателите от Никротал са открит тип нагреватели, с присъединителни елементи, изработени от стоманено захранване SS309 или SS310, които елементи са жароустойчиви и подлежат на прехвърляне на по- високи температурни равнища. Запазването на целостта на нагревателя от Никротал, като краен елемент, се изгражда благодарение на керамичните елементи, изработени за всеки отделен нагревател.

За допълнителни въпроси и разяснения относно нагреватели от Никротал, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид нагревател от никротал, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

Последни статии

Производство на термодвойки

НАГРЕВАТЕЛИТЕ И ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СУШИЛНИ

Нагреватели за печки, нагреватели за фурни и нагреватели за пещи

Вижте всички нагреватели