нагревател за басейн, нагреватели за басейн, нагреватели за басейни, отопление на басейн, отопление на басейни, нагревател, нагреватели, нагреване на вода

Нагреватели за басейни

ХАРАКТЕРИСТИКА

Нагреватели за басейни в над 90% от случаите представляват тръбни нагреватели. Това са тръбни нагреватели за басейн, предвидени да работят изключително във водна среда. Нагревател за басейн се поставя не непосредствено в коритото на самия басейн. Най- често това е във водообменника, където са поставени и филтрите на басейна. По този начин тръбния нагревател за басейн, се изолира от водата, където се намират хората и се създава поле на предпазване. То е необходимо, ако в случай, че тръбата на нагревателя за басейн пробие и във водата проникне електрически ток, това да не доведе до непосредствена опасност за ползващите басейна.

ОСОБЕНОСТИ на Нагревател за басейн

Стандартно нагреватели за басейни се изработват от неръждаем материал (емайлирани), стоманен тръбен нагревател. В някои случаи, по желание на клиента се използват и медни тръбни нагреватели за басейни. Обикновено нагревателите за басейни са силно мощни като варират от 3000W, 6000W, 9000W, 12000W, 15000W, 18000W, 21000W, 24000W. Понякога достигат и до 30000W и повече. Всичко това зависи от обема на водата, която следва да загряват, разпределението на самия басейн, неговата форма и вид, а също така и от броя нагреватели за басейн, който се използва.

ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ

Нагреватели за басейн, в почти всички случаи, са предвидени за захващане посредством месингови тапи с резба. Захранването им се осъществява посредством изолирани кабели. Това се прави, с цел допълнителна безопасност при евентуално изтичане на вода или създаване на влага и конденз.

Фирмата ни обслужва множество частни лица, обществени басейни, фирми производители на басейни. Нашите нагреватели за басейни са изключително високо качество, изработени само от висококачествени материали, гарантиращи най- високата степен на безопасност.

Нагреватели за басейни стандартно работят включени в захранването през терморелета и имат монтирани термодвойки. Те предпазват от прегряването им и евентуалното им пръсване във водната среда, което би довело до опасност за хората използващи басейна.

Ние сме производител на електрически нагреватели за басейн, с толкова богат опит и култура в тази област. Смело сме готови да застанем зад позицията, че няма проблем, в областта на производството на електрически нагревател за басейн, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно нагревател за басейн, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Патронни Нагреватели

Патронен нагревател d=16mm L=100mm 300W

Силиконов Бандажен Нагревател

Силиконов бандажен нагревател d=310mm h=60mm 500W

патронен нагревател по модел

Патронни нагреватели d=10mm L=100mm 400W

Вижте всички новини

Продукти

миканитов нагревател, плосък нагревател, мантиен нагревател

МИКАНИТОВИ НАГРЕВАТЕЛИ

касетен нагревател, касетни нагреватели, нагревател за кантираща машина, нагреватели за кантиращи машини, нагревател, нагреватели, патрон, патронен, патронни, патронен нагревател, патронни нагреватели, оригинални патронни нагреватели

ПАТРОННИ НАГРЕВАТЕЛИ

нагревател за басейн, нагреватели за басейн, нагреватели за басейни, отопление на басейн, отопление на басейни, нагревател, нагреватели, нагреване на вода

НАГРЕВАТЕЛ ЗА БАСЕЙН

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги