Нагреватели за басейни

Нагревателите за басейни в над 90% от случаите представляват тръбни нагреватели. Това са тръбни нагреватели, предвидени да работят изключително във водна среда. Нагревателя за басейн се поставя не непосредствено в коритото на самия басейн, а най- често във водообменника, където са поставени и филтрите на басейна. По този начин тръбния нагревател за басейн се изолира от водата, където се намират хората и се създава поле на предпазване, което е необходимо, ако в случай, че тръбата на нагревателя за басейн пробие и във водата проникне електрически ток, това да не доведе до непосредствена опасност за ползващите басейна.

Стандартно нагревателите за басейни се изработват от неръждаем материал (емайлирани), стоманен тръбен нагревател, а в някои случаи, по желание на клиента се използват и медни тръбни нагреватели за басейн. Обикновено нагревателите за басейни са силно мощни като варират от 3000W, 6000W, 9000W, 12000W, 15000W, 18000W, 21000W, 24000W, а понякога достигат и до 30000W и повече. Всичко това зависи от обема на водата, която следва да загряват, разпределението на самия басейн, неговата форма и вид, а също така и от броя нагреватели за басейн, който се използва.

Нагревателите за басейн, в почти всички случаи, са предвидени за захващане посредством месингови тапи с резба, а захранването им се осъществява посредством изолирани кабели, за допълнителна безопасност при евентуално изтичане на вода или създаване на влага и конденз.

Фирмата ни обслужва множество частни лица, обществени басейни, фирми производители на басейни. Нашите нагреватели за басейни са изключително високо качество, изработени само от висококачествени материали, гарантиращи най- високата степен на безопасност.

Нагревателите за басейни стандартно работят включени в захранването през терморелета и имат монтирани термодвойки, предпазващи от прегряването им и евентуалното им пръсване във водната среда, което би довело до опасност за хората използващи басейна.

Като производител на електрически нагреватели с толкова богат опит и култура в тази област, смело сме готови да застанем зад позицията, че няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно патронните нагреватели, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

Последни статии

Производство на термодвойки

НАГРЕВАТЕЛИТЕ И ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СУШИЛНИ

Нагреватели за печки, нагреватели за фурни и нагреватели за пещи

Вижте всички нагреватели