НАГРЕВАТЕЛИ ЗА БИТОВИ ЕЛЕКТРОУРЕДИ

Фирма Сираков С ЕООД произвежда всички познати видове нагреватели за домакински електроуреди. През годините компанията има натрупан ресурсен потенциал и изработени и държани на склад изключително богата гама електронагреватели за домакински електроуреди.

 

При особеност и не наличност на нужния на нашите клиенти нагревател, фирмата е в състояние незабавно да го произведе, а при желание от страна на клиента, да го достави и монтира на техния битов уред. Това става възможно посредством услугата СЕРВИЗ, която фирмата ни предлага на вниманието на своите клиенти.

 

В повечето случаи нагревателите, използвани в домакинството са тип тръбни нагреватели с много разнообразни и разнородни форми и видове, в зависимост от всеки тип, модел и марка електроуред. В практиката няма електроуред, за който до момента фирмата Ни да не е успяла да произведе необходимия за нормалното му функциониране нагревател.

 

Ние произвеждаме нагреватели за всеки познат електроуред. Правим всички видове нагреватели за:

–      готварски печки;

–      отоплителни печки;

–      котлони;

–      тостери;

–      фритюрници;

–      миляни машини;

–      перални;

–      хладилници;

–      фризери;

–      витрини;

–      уреди за съхранение на храна;

–      абсорбатори;

–      конверторни печки за отопление;

–      кафемашини;

–      хлебопекарни;

–      ютии;

–      бойлери;

–      соларни системи;

–      електророботи;

–      сушилни;

–      маслени радиатори;

–      водни радиатори;

–      електрически радиатори;

–      отопление за мека мебел;

–      вентилационно отопление;

–      камини;

–      пещи;

–     всякакви други домакински електроуреди, използвани във всяко едно домакинство и намиращи приложение във всеки дом.

 

Нагревателите, които предлагаме на своите клиенти са с гарантирано качество, тествани лабораторно и напълно съвместими с оригиналните нагреватели на вашите електроуреди, които в много случаи са неоткриваеми на пазара.