НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Нагревателите за зъботехника (нагревател за дентална медицина, за дентални техници) са много специфични нагреватели, предлагани като изработка в България, единствено от фирма Сираков С ЕООД. За удобство на клиентите си, предлагаме изработка на завършено изделие, във всяка разновидност, погледнато от към сила на тока и мощност на дадения нагревател, а също така и в различни диаметри и височини на дадения нагревател.

По своето естество нагревателя за дентална медицина, в 95% от случаите е инфрачервен нагревател, изработен от кварцова тръба. За своите клиенти Сираков С ЕООД използва само висококачествена кварцова тръба. Предлагаме кварцови тръби с различна дебелина на тръба, дебелина на стената на всеки вид тръба. Разполагаме с огромно разнообразие на диаметри на серпентинните видове кварцови тръби, а също така и с различна височина на дадените нагреватели. За пълно разнообразие на предлаганата гама кварцови нагреватели за дентална техника (зъботехника), предлагаме кварцовите тръби в различни разцветки (прозрачни, матирани, млечно бели и други). Също така предлагаме опция за изработка на този тип нагреватели с почти всички познати видове рефлектори.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени нагреватели за дентална медицина (зъботехника) за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви нагревател за дентална медицина (зъботехника) можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.