НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ГАЛВАНИЗАЦИЯ

Сираков С ЕООД предлага на своите клиенти изработка на нагреватели, предвидени за процеса на галванизация. На всички запознати с галванизацията лица, е повече от ясно, че галванизацията е процес, който протича при особено високи температурни равнища. Именно поради тази причина, нагревателите, използвани в процеса на галванизация, не могат да бъдат обикновени нагреватели. Този тип нагреватели и нагревателни елементи, поради особеността, че следва ди издържат на екстремно висока температура, при която, стандартните тръби типове SS304, SS306, а дори и жарените тръби SS309 и SS316, не биха могли да устоят на температурата и биха дефектирали.

За целите на галванизацията, както и за много други процеси, при които се достигат екстремно високи температурни равнища, се използват нагреватели и нагревателни елементи, които биват изработвани с титаниево покритие. Титания е елемент, за който не представлява проблем да издържи на високите температури при процеса на галванизаия, а и при други процеси, където преобладават температури от на 900 градуса по Целзий и повече.

Титаниевите тръбни нагреватели, предназначени за галванизация, са строго специфичен вид нагреватели. Тяхната структура ги превръща в уникален вид, който не подлежи на никаква подмяна, с какъвто и да било други вид електрически нагреватели. Нагревателите за галванизация са иновативно решение, което посредством титания като покритие ги прави практически незаменими за този процес.

Фирмата ни изработва за своите клиенти титаниеви нагреватели за галванизация, във всеки вид, размер и форма, с цел удовлетворяването на специфичните потребности на клиентите ни.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени титаниеви нагреватели за галванизация за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви нагревател за галванизация, можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.