НАГРЕВАТЕЛИ ЗА КИСЕЛИНИ

Нагревател за киселина

Нагревателите за киселини са много специфичен вид нагреватели, които имат много тясно дефинирано приложение. Този тип нагреватели, в голямата част от случаите, представляват тръбни нагреватели, изработени или от тефлонова тръба или от стандартна или жароустойчива тръба, върху която се монтира тефлоново покритие, което тейства превантивно върху нагревателите за киселини. Стандартно киселинните нагреватели се изработват от тръби с диаметри d=10mm и d=12mm, но също така и от други диаметри тръби с тефлоново покритие. Като форма и рзмери, тези нагреватели на 99% могат да се припокрият със стандартните форми и размери, в които могат да бъдат изработени всички видове нагреватели с конкретните диаметри на тръбата.

Другите видове нагреватели за кисели, представляват специфични стъклени или кварцови елементи, подбрани за издържат на определените киселинни условия, в които тръби се поставят инфрачервени нагреватели, най- често керамични, изпълняващи конкретните нужди на клиента за работа в киселинни условия.

Има и други, малко разпространени нагреватели за киселинни условия, които се изработват от специфични порцеланови или керамични елементи.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени нагреватели за киселини за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви нагревател за киселина, можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ниhttp://www.nagrevatel.euконтакти.