Нагреватели за киселинна среда

Нагреватели за киселинна среда, по своето естество, не са някакъв особен като тип, форма и вид нагревател. Това са, в повечето случаи, добре познатите тръбни нагреватели, със съответните им присъединителни, захващащи и захранващи елементи, както и някои други видове, отново познати нагреватели.

Основната разлика на познатите видове нагреватели, спрямо нагревателите за киселини или нагревател за киселинна среда, то това са материалите, с които се произвеждат, нагревателите за киселини. В случаите, когато това са добре познатите тръбни нагреватели, то тук, отново, бихме могли да говорим за изработка на нагревател по предварително зададен от всеки клиент модел. Ние изработваме и нагревателя за киселина, по абсолютно същия начин, по вид, форма и размери, удачни за заданието на клиента. В случая с нагревателите за киселини, обаче, използваните елементи или материали за производството на този тип нагреватели е по- различно. Стандартните тръби, например, които се използват за производството на типичните тръбни нагреватели, които са неръждаема стомана, медна тръба, медна тръба с никелово и хром никелово покритие, тръбите от типа SS и SUS (SS304, SS309, SS310, SS316, SUS304), които са възможно най- популярните елементи, използвани за производството на стандартните видове тръбни нагреватели, при изработката на нагревателите за киселини, не могат да намерят приложение, тъй като, те просто биват разядени за отрицателно време. Именно поради тази причина нагревателя за киселина, се изработва в над 90% от случаите от нагревателна тръба с титаниево покритие, което не подлежи на разяждане от 99% от познатите видове киселини. Този тип тръби, отново позволяват, пълното им преоформяне и преработка, така, че да произведем, необходимите, по форма и вид нагреватели, за клиентите ни, задоволяващи тяхното коректно задание, в най- малките детайли. Присъединителните и захващащите елементи, тук отново са малко по- различни и то основно от гледна точка на издръжливостта на нагревателя, спрямо съответната киселинна среда, в която работи той.

За допълнителни въпроси и разяснения относно произвежданите от нас нагреватели за киселини, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид нагревател за киселина, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

Последни статии

Производство на термодвойки

НАГРЕВАТЕЛИТЕ И ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СУШИЛНИ

Нагреватели за печки, нагреватели за фурни и нагреватели за пещи

Вижте всички нагреватели