нагревател за киселина, нагревател за агресивна среда, нагреватели за агресивна среда, екстремен нагревател, екстремни нагреватели, агресивна среда, тръбен нагревател за агресивна среда, нагревател за киселина, нагреватели за киселини, нагревател, нагреватели, нагревател за галванична вана, нагреватели за галванични вани, нагревател за галванизация

Нагреватели за киселинна среда

ХАРАКТЕРИСТИКА

Нагреватели за киселини по поръчка, по своето естество, не са някакъв особен като тип, форма и вид нагревател. Това са, в повечето случаи, добре познатите тефлонирани тръбни нагреватели за киселини по поръчка, кварцови и силикат карбидни нагреватели SiC. Те се произвеждат със съответните им присъединителни, захващащи и захранващи елементи. Могат да наподобяват някои други видове, отново познати нагреватели.

РАЗНОВИДНОСТИ

Основната разлика на познатите видове нагреватели, спрямо нагревателите за киселини по поръчка или нагревател за киселинна среда, то това са материалите, с които се произвеждат нагревателите за киселини. В случаите, когато това са добре познатите тръбни нагреватели, то тук, отново, бихме могли да говорим за изработка на нагревател по предварително зададен от всеки клиент модел. Ние изработваме и нагревателя за киселина, по абсолютно същия начин, по вид, форма и размери, удачни за заданието на клиента. В случая с нагревателите за киселини, обаче, използваните елементи или материали за производството на този тип нагреватели е по- различно.

Стандартните тръби, например, които се използват за производството на типичните тръбни нагреватели, които са неръждаема стомана. Могат да бъдат и медна тръба, медна тръба с никелово и хром никелово покритие. Това са тръбите от типа SS и SUS (SS304, SS309, SS310, SS316, SUS304). Това са, възможно най- популярните елементи, използвани за производството на стандартните видове тръбни нагреватели, при изработката на нагреватели за киселини по поръчка. Там обикновените тръбни нагреватели, не могат да намерят приложение, тъй като, те просто биват разядени за отрицателно време. Именно поради тази причина нагревател за киселина по поръчка, се изработва в над 90% от случаите от нагревателна тръба с тефлоново покритие. То не подлежи на разяждане от 99% от познатите видове киселини. Този тип тръби, отново позволяват, пълното им пре оформяне и преработка. Това позволява, да произведем, необходимите, по форма и вид нагреватели, за клиентите ни, задоволяващи тяхното коректно задание, в най- малките детайли.

ПРИСЪЕДИНИТЕЛНИ ЕЛЕМЕНТИ

Присъединителните и захващащите елементи, тук отново са малко по- различни и то основно от гледна точка на издръжливостта на нагревателя. Определят се, спрямо съответната киселинна среда, в която работи той.

За допълнителни въпроси и разяснения относно произвежданите от нас нагреватели за киселини по поръчка, моля, да се свържете с нас. Ако имате конкретно запитване за точно определен вид нагревател за киселина по поръчка, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти. Може да ни намерите, на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Патронен нагревател по модел

Патронни нагреватели d=12.5mm L=60mm 630W

Патронен Нагревател

Патронен нагревател d=10mm L=200mm 350W

Халогенен инфрачервен нагревател

Халогенен нагревател с 50% златен отражател

Вижте всички новини

Продукти

гъвкав нагревател, гъвкави нагреватели, гъвкав керамичен нагревател, гъвкави керамични нагреватели, керамични инфрачервени нагреватели, керамичен инфрачервен нагревател, инфрачервен нагревател, инфрачервени нагреватели, инфраред нагревател, инфраред нагреватели, нагревател, нагреватели, IR нагревател, IR нагреватели

ГЪВКАВ КЕРАМИЧЕН НАГРЕВАТЕЛ

керамичен нагревател, керамичен елемент, плосък керамичен нагревател

КЕРАМИЧЕН НАГРЕВАТЕЛ

гъвкав нагревател, нагревателен кабел

ГЪВКАВИ НАГРЕВАТЕЛИ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги