НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ПЕЛЕТНИ ГОРЕЛКИ

Сираков С ЕООД произвежда всички видове нагреватели за пелетни горелки, по предварителна заявка на клиента. Произвеждаме десетки видове патронни нагреватели, намиращи приложени при пелетни горелки. Също така произвеждаме стандартни тръбни нагреватели, във всякакви специфични форми, предвидени за приложение в чешки, руски, италиански и други популярни котлета за пелетни горелки.

Запалките за пелетни горелки, са най- често, особено последните произвеждани модели, произвеждани като патронни видове нагреватели (можете да научите повече за нашите патронни нагреватели на сайта ни (http://www.nagrevatel.eu). В много от случаите това са патронни нагреватели, с дебелина на тръбата от d=6mm до d=14mm, с дължина на тръбата от L=100mm до L=250mm. За направата на този вид нагреватели се използват, най- често стоманени тръби SS304, SS306, както и жароустойчиви SS309 и SS316. Различните видове тръби се изискват поради различния метод на работа на всяко котле, съответно запалка за пелетна горелка, а именно едни създават пламък от разстояние и самия нагревател е защитен от пламъка, а други, попадат в близост до пламъка, което може да повреди външната им конструкция и да доведе до преждевременно изгаряне на дадения нагревател.

Поради по- добрата работа и удължаване продължителността на живота на всеки нагревател за пелетна горелка, фирма Сираков С ЕООД, предлага изработката на гилзи, като цялостен продукт, в едно с патронния нагревател за пелетна горелка, които гилзи се използват като допълнителен изолатор върху самия нагревател, които също така биват перфорирани, с цел създаване на циркулация на въздух и охлаждането на нагревателя, предпазвайки го от прегряване. Същевременно с това, тези допълнителни елементи, гилзите, предпазват нагревателите, в случай, че котлето е предвидено за създаване на приближен пламък, тоест нагревателя попада директно в пламъка, създавайки предпоставка за достигане на температура, топяща тръбата на нагревателя и водеща до неговото преждевременно изгаряне.

Сираков С ЕООД използва само висококачествени материали, в това число, тръби, кантал, магнезиев окис и високо температурен проводник със стоманена шармовка, за издръжливост при по- висока температура на работа.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени нагреватели за пелетни горелки за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви нагревател за пелетна горелка можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.