НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ПЕЩИ ЗА ПИЦА

Фирмата ни, предлага изработка на тръбни електрически нагреватели, предназначени за пещи за пица. Пица пещите, или за по- кратко наричани пицарки, представляват пещи, различни като размери, съдържащи в себе си от два броя електрически тръбни нагреватели, до над 12 броя електрически тръбни нагреватели. Съществуват пица пещи с множество на брой нагреватели, които най- често са от един и същи тип. Този тип пица пещи, стандартно представляват, цели поточни линии, където пиците се придвижват на лента с ротационен принцип, за максимално доброто им изпичане.

В България, най- разпространени и използвани са точно определен модел пещи за пица, които се характеризират с определен модел нагреватели. Тези нагреватели са тръбни нагреватели, изработени от стоманена тръба, най- често тип SS304, тъй като изработката им от друг вид тръба, каквато например е черната тръба, води до лющене и падане на обгорели части от тръбата върху пиците, които се пекат в дадената пещ. Тръбните нагреватели за пица пещи, стандартно са със „Ш“- образна форма, с удължение в частта, където са изводите. Стандартно нагревателите за пица пещи се изработват от тръба с диаметър d=10mm, с присъединителни елементи с размер М14, с диаметър d=14мм, с резба и гайка за захващане на нагревателя. В пица пещите, този тип нагреватели са поместени и се прикрепят, посредством придържащи планки.

Освен посочените по- горе нагреватели за пещ за пица, фирма Сираков С ЕООД, предлага на клиентите си, изработка на всякакви други, различни от стандартните видове нагреватели за пещ и по- конкретно нагреватели за пица пещ. Компанията ни, ще изработи за вашите нужди, всеки един вид нагревател, който ни бъде зададен, затова, моля не се колебайте да се свържете с нас. Нашите специалисти ще откликнат на запитването Ви, максимално бързо, с цел да удовлетворят вашата конкретна потребност от изработка на електрически тръбен нагревател за пещ за пица.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени нагреватели за пещи за пица за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви нагревател, можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.