Нагреватели за пещи

Нагревателите за пещи, които произвежда фирма Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu), са изключително високо качествени нагреватели, които се произвеждат за най- различни видове професионални и промишлени пещи. Тук се включват и муфелни пещи и нагреватели, специално изработени за муфелни пещи.

Произвеждаме нагреватели за пещи, с най- различна форма, размери и обеми на пещта, което се отразява върху всеки отделен нагревателен елемент, намиращ приложение в дадената пещ. Стандартно, за пещи се използват тръни нагреватели, разположени по всички стени на съответната пещ. Това не отписва варианта, нагревателите да бъдат, целенасочено, монтирани на определени позиции, които да нагряват дадени части от пещта по- силно, а други места по- слабо. Всичко това е индивидуално, за всеки клиент и за всяка една индивидуална пещ и нуждите, за които тя се използва.

Освен тръбните нагреватели, за целите на пещи се използват и открити нагреватели. Това могат да бъдат нагреватели, под формата на реотан, изработен от класически кантал или от никротал, в случаите, когато се цели по- висока температура на дадената пещ. Стандартно това става с помощта на керамични елементи или полагайки реотаните в канали в стените, пода и/ или таваните, които в случая, трябва да бъдат изработени от керамика, което разположение зависи от позиционирането и приложението на дадената пещ. Другият вариант е керамични нагреватели за пещи.

За допълнителни въпроси и разяснения относно нагреватели за пещи, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид нагревател за пещ или сушилня, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

Последни статии

Производство на термодвойки

НАГРЕВАТЕЛИТЕ И ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СУШИЛНИ

Нагреватели за печки, нагреватели за фурни и нагреватели за пещи

Вижте всички нагреватели