Нагреватели за сауна

Нагревателите за сауна стават все по- популярни в последно време. Нагревателите за сауна се използват за почти всички видове сауни, познати в днешно време. Фирмата ни произвежда нагреватели за сауни, както по индивидуални задания на клиентите, така и нагревател за сауна по типови модели. Познати са около петнадесет модела нагреватели за сауна, намиращи широко приложение в практиката ни. Нагревателите за сауна се използват, както за малки, битови сауни, така и за по- големи сауни, най- често разположени в СПА центрове и центрове за отдих, хотели и други подобни.

Нагревателите за сауна са, в деведесет процента от случаите, тръбни нагреватели, изработвани от неръждаема или стоманена тръба, поради спецификата на тяхната работа. Това е така тъй като повечето нагреватели за сауна не се охлаждат достатъчно добре, а същевременно работят при висока темпепратура и високи температурни равнища. Поради тази причина нагревателите за сауна, изработени от тези висове тръба издържат повече време от останалите нагреватели за сауна. Много често, в последно време, нагревателите за сауна се изработват от стоманена тръба тип SS316, която тръба се характеризира като жарена тръба.

Като производител на електрически нагреватели с толкова богат опит и култура в тази област, смело сме готови да застанем зад позицията, че няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно патронните нагреватели, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

Последни статии

Производство на термодвойки

НАГРЕВАТЕЛИТЕ И ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СУШИЛНИ

Нагреватели за печки, нагреватели за фурни и нагреватели за пещи

Вижте всички нагреватели