Нагреватели за високо температурни условия

ХАРАКТЕРИСТИКА

Нагревателите за високо температурни условия са познати още като нагреватели, работещи при екстремно висока температура. Те са силно познати в областта на работата с метали и метални елементи и сплави. В индустрията, в областта на метало леенето, метало обработката и всички свързани с нея процеси, силно разпространено е използването на нагреватели. Те се използват за работа при екстремно високи температури, достигащи равнища от над 1200-1300 градуса по Целзий.

ОСОБЕНОСТИ

За целта, на покриване нуждите на тези своите клиенти, фирма Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu), произвежда нагреватели. Те, в голямата част от случаите, са тръбни нагреватели, с присъединителни, полу присъединителни, захващащи и захранващи елементи. Тези елементи, по нищо не се различават от стандартните тръбни нагреватели. Разликата тук е материалите, които биват използвани за тази цел. Задължителни при изработката на на нагреватели, работещи при екстремно висока температура, се използват специални материали. Те трябва да са подходящи и издръжливи за желаните температурни нива. Тук е от съществено значение, използваните в нагревателите за висока температура, материали. Особено важна е тръбата, да издържа тези високи температурни равнища. В противен случай, ако тръбата пробие, нагревателя за висока температура, мигновено ще изгори и ще прекъсне работа. Всички в бранша знаят, че това е недопустимо. Тъй като, това коства време, а загубата на време е загуба на пари за всяка една фирма.

РАЗНОВИДНОСТИ

Освен специалните тръби, които фирма Пласи Ко ЕООД (http://www.nagrevatel.eu) използва, които най- често са сходни с тези тръби, използвани при нагревателите за киселини. А именно тръби с тефлоново покритие. Тук, при нагревателите за висока температура, много важно е типа на съпротивителния проводник, който се използва. Типа на кантала от тип „А1“, например достига температурни равнища до 1000- 1100 градуса по Целзий. Докато, на жарената тръба SS316, до 900-1000 градуса по Целзий, след което и двата материала започват да се разтапят.

Всеки може да осъзнае, че за целта използваме Кантал (Kanthal), който е издръжлив на по- висока температура, като типа му се определя от заданието на съответния нагревател за висока температура и съответно от температурата, до която той следва да постигне и при която да работи. Освен основните елементи, всички спомагателни елементи, използвани пти нагревателя за висока температура са изцяло съобразени с условията и температурата на работа и са подбрани от компанията ни, за да могат дълго и безпроблемно да се използват от клиентите ни.

Най- често, в България, тези нагреватели се използват в топенето на алуминии, леенето на алуминии и преработката му, тъй като той изисква именно тези високи температурни равнища, които само нагревателите за висока температура, произведени от Пласи Ко ЕООД могат да достигнат и при които могат да работят дълго и безпроблемно.

За допълнителни въпроси и разяснения относно произвежданите от нас нагреватели за висока температура, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид нагревател за висока температура, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

Можете да разгледате другите произвеждани от нас продукти. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Нагреватели за бидон

Нагревател за бидон d=956mm h=500mm 2000W

силикат карбид SiC нагревател

SiC нагревател за пещ

патронен нагревател по модел

Патронни нагреватели d=10mm L=100mm 400W

Вижте всички новини

Продукти

термодвойка, термо двойка, термодвойки, термо двойки, тип J, тип K, тип E, тип T, тип N, тип Pt50, тип Pt80, тип Pt100, тип JPt100

ТЕРМОДВОЙКА

оригинални патронни нагреватели, фабрични патронни нагреватели, фабричен патронен нагревател, оригинални нагреватели, патрон, патронен, патронни, нагревател, нагреватели, патронен нагревател, патронни нагреватели

ФАБРИЧНИ ПАТРОННИ НАГРЕВАТЕЛИ

хладилни нагреватели, нагревател за хладилни, нагреватели за хладилни, хладилен нагревател, нагревател, нагреватели, нагревател за хладилник, нагреватели за хладилник, нагревател за хладилна витрина, нагреватели за хладилни витрини

ХЛАДИЛНИ НАГРЕВАТЕЛИ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги