За нагревателите ни

     Нагревателите, които произвеждаме са изключително висококачествени с утвърден произход, с прилежащи сертификати за качество към всеки отделен елемент и продукт, който е използван в процеса на тяхното производство.

     Фирмата ни знае значението на всеки отделен елемент, участващ в фазата на производство на нашите изделия. Именно поради този факт, Ние държим изключително много на нашите дългогодишни бизнес партньори и доставчици, които са безпрецедентни лидери в тази област в световен мащаб. Това са основно нашите доставчици на кантал (шведската компания KANTHAL, чието име е гаранция за качество и дълголетие), който е елемента в основата на всеки един вид нагревател, независимо от неговата външна форма и вид, доставчиците ни на тръби, тръбни елементи, проводници, проводникови и полу проводникови елементи.

     За довършителните елементи и фази на производството, разчитаме както на автоматизирания работен процес, с апаратура последна дума на техниката в тази сфера на дейност, така и на утвърдени професионалисти. При нас работят инженери, електротехници, стругари и професионалисти в други области, които прецизно довършват и най- малкия детайл на продуктите Ни, което неминуемо води до оптимизиране на всеки отделен нагревател, произведен от Нас и насочен към хилядите ни клиенти.

     Ние държим на персонала си тъй като знаем, че всяка машина колкото и да е модерна и автоматизирана, няма интелекта да довърши процес, свързан със специфична потребност, на който и да било от нашите клиенти. По този начин гарантираме изработката на всеки вид нагревател, независимо от вида, формата му, начина му на монтаж и захващане и изпълнението му, във всяка една фаза.

     Предлагаме ръчна изработка на нагревател, по вид и форма зададени ни от клиентите ни, който нагревател, не може да бъде открит, при който и да било от нашите конкуренти, тъй като болшинството от тях не разполагат с богатството и опита на сработения персонал, способен да осъществи всеки един проект. Това се дължи на факта, че в повечето случаи компаниите разполагат с машини за производство, които работят на база матрици и за тези фирми е нерентабилно да изработят матрица, от която да произведат по малки бройки нагреватели. Произведените ръчно нагреватели, както и всички нагреватели, произведени от нашата компания, имат множество положителни качества като:

  • са изработени много по детайлно и внимателно, отколкото тези, които се произвеждат механично;
  • в много от случаите от нашата практика се случва така, че за скъпо струващи машини, трябва да се поръчат нагреватели, които се заявяват в големи количества, за производството на които се изисква време, а както знаем „времето е пари”.
  • във всички случаи ръчно изработените нагреватели, както и всички останали нагреватели, изработени от нашата компания, излизат много по изгодни за клиента, отколкото тези, които дадения клиент би си закупил от фирмата, производител на дадената машина;
  • шансът при правилна експлоатация изработените от нас нагреватели да работят по- дълго време от механичните е изключително голям;
  • спецификата на дейността ни позволява да произведем за клиентите си нагреватели, по модел, който те предварително заявяват и биха могли да съгласуват с нашите експерти, така че да постигнат максимална ефективност от желаните от тях нагреватели

 

   

Програма
"ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ"
научете повече
Продукти
Халогенен нагревател
вижте повече
Карбонови нагреватели
вижте повече
Колекторни тръбни нагреватели
вижте повече
Вижте всички нагреватели
Услуги
Сервиз на вашите машини, съоръжения и оборудване
вижте повече
Калкулиране на доставки през ЕКОНТ
вижте повече
Вижте всички услуги

Web Analytics Check PageRank http://www.google.bg/ BGtop Гласувайте за моя сайт в БГ чарт                                  
                                     :: www.gbg.bg :: Фирми ::