НАГРЕВАТЕЛИТЕ В ХОТЕЛИЕРСТВОТО

ХАРАКТЕРИСТИКА

Изключителна популярност в последно време, нагревателите, произведени от фирма Сираков С ЕООД, придобиват в развиващия се бизнес сектор на хотелиерството. Приложението на един нагревател тук би могло да открие множество различни варианти. Най- често използването на нагреватели в хотелите е свързано с подгряване на плувни басейни (открити и закрити). Също така, в басейни за релаксация (с високо температурно подгряване на водата). Може да се срещнат и в сауна / сауни (подгрявани посредством нагревател, или съпътстващи подгряването си, използвайки нагреватели).

Приложение в хотелиерството също така нагревателите намират при отоплението на големи, средни и малки площи. Например, зали за конференции, стаи за отдих, лобита и много други. В спа центровете нагревателите са също така доста добре познати и използвани. Освен сауните, където споменахме, че нагревателя може да служи за загряване и достигане на определени температури. Този нагревател може да бъде използван и в парни бани, Турски бани, центрове за специфични масажи, джакузи, тангенторни уреди.

ОСОБЕНОСТИ

Отоплението на големи помещения става изключително лесно и просто, използвайки спирало навит нагревател. Той, с помощта на вентилационната система и най- обикновени вентилатори за въздух, бързо и лесно затоплят помещения с големи площи за кратко време. По този начин, на принципа на климатичните системи и автоматизация на процеса, нагревателя става конкурентен отоплителен уред. той се конкурира с класическите климатични системи за отопление. Също така приложението на нагреватели в радиатори от всякакъв тип позволяват бързо и лесно затопляне на всяко помещение, независимо от обема и площта му.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Спа центровете, както вече споменахме по- горе в темата, са доста популярен клиент на фирмата ни, защото не винаги полезните води и извори са с достатъчно топла вода. Именно за поддържането на по- високи и подходящи водни температури, хотелиерите масово използват нагревателите ни. Те ги ползват, за достигане на желаните температурни. Също така популярните напоследък кални бани, биват затопляни до подходящи за употреба температури, посредством нагревател, произведен от Сираков С ЕООД. Вече упоменатите сауни, парни бани, Турски бани, центрове за масажи, тангенторни уреди и други.

Има интересни случаи, когато клиентите до загряват водите на минералните си извори за да постигнат максимален комфорт и удовлетвореност у клиентите си. В тези ситуации, съответните клиенти не се колебаят да се свържат с нас за консултация и производство на специфичния нагревател, от който се нуждаят.

Най- често приложение сред хотелиерското съсловие намират тръбните нагреватели, поради лесното им и бързо приложение. А също, поради привеждането по един лесен начин във всяка форма, отговаряща на специфичните нужди на клиенти. Също така  и на детайлите на неговия уред, машина или съоръжение. Там, където нагревателя следва да работи и да изпълнява своята функция.

Повече информация, бихте могли да откриете на интернет страницата на фирмата Ни – http://www.nagrevatel.eu , или на посочените в страницата начини за контакти с нас.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас продукти. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Спираловиден тръбен нагревател

Спираловидни Тръбни Нагреватели

Патронен нагревател по модел

Патронни нагреватели d=12.5mm L=60mm 630W

силикат карбид SiC нагревател

SiC нагревател за пещ

Вижте всички новини

Продукти

монтажна паста, монтажни пасти, високо температурна паста, температурна паста, термична паста, паста за нагреватели, монтажна паста, монтажни пасти, монтажна паста за нагреватели, монтажни пасти за нагреватели, монтажна паста за патронен нагревател, монтажна паста за патронни нагреватели

МОНТАЖНА ПАСТА

керамичен нагревател, керамичен елемент, плосък керамичен нагревател

КЕРАМИЧЕН НАГРЕВАТЕЛ

нагревателна лента, нагревателни ленти, лентов нагревател, лентови нагреватели, нагревател, нагреватели, nagrevatel, nagrevateli, nagrewatel, lentov nagrevatel

НАГРЕВАТЕЛНА ЛЕНТА

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги