НАГРЕВАТЕЛИТЕ В ХОТЕЛИЕРСТВОТО

Изключителна популярност в последно време, нагревателите, произведени от фирма Сираков С ЕООД, придобиват в развиващия се бизнес сектор на хотелиерството. Приложението на един нагревател тук би могло да открие множество различни варианти. Най- често използването на нагреватели в хотелите е свързано с подгряване на плувни басейни (открити и закрити), басейни за релаксация (с високо температурно подгряване на водата), сауна / сауни (подгрявани посредством нагревател, или съпътстващи подгряването си, използвайки нагреватели). Приложение в хотелиерството също така нагревателите намират при отоплението на големи, средни и малки площи (зали за конференции, стаи за отдих, лобита и много други). В спа центровете нагревателите са също така доста добре познати и използвани. Освен сауните, където споменахме, че нагревателя може да служи за загряване и достигане на определени температури, нагревател може да бъде използван и в парни бани, Турски бани, центрове за специфични масажи, джакузи, тангенторни уреди (душове, вани и други подобни).

Отоплението на големи помещения става изключително лесно и просто, използвайки спирало навит нагревател, който с помощта на вентилационната система и най- обикновени вентилатори за въздух, бързо и лесно затоплят помещения с големи площи за кратко време. По този начин, на принципа на климатичните системи и автоматизация на процеса, нагревателя става конкурентен отоплителен уред на класическите климатични системи за отопление. Също така приложението на нагреватели в радиатори от всякакъв тип позволяват бързо и лесно затопляне на всяко помещение, независимо от обема и площта му.

Спа центровете, както вече споменахме по- горе в темата, са доста популярен клиент на фирмата ни, защото не винаги полезните води и извори са с достатъчно топла вода. Именно за поддържането на по- високи и подходящи водни температури, хотелиерите масово използват нагревателите ни за достигане на желаните температурни. Също така популярните напоследък кални бани, биват затопляни до подходящи за употреба температури, посредством нагревател, произведен от Сираков С ЕООД. Вече упоменатите сауни, парни бани, Турски бани, центрове за масажи, тангенторни уреди и други.

Има интересни случаи, когато клиентите дозагряват водите на минералните си извори за да постигнат максимален комфорт и удовлетвореност у клиентите си. В тези ситуации, съответните клиенти не се колебаят да се свържат с нас за консултация и производство на специфичния нагревател, от който се нуждаят.

Най- често приложение сред хотелиерското съсловие намират тръбните нагреватели, поради лесното им и бързо приложение, привеждането по един лесен начин във всяка форма, отговаряща на специфичните нужди на клиенти и на детайлите на неговия уред, машина или съоръжение, където нагревателя следва да работи и да изпълнява своята функция.

Повече информация, бихте могли да откриете на интернет страницата на фирмата Ни – http://www.nagrevatel.eu , или на посочените в страницата начини за контакти с нас.

Последни статии

Производство на термодвойки

НАГРЕВАТЕЛИТЕ И ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СУШИЛНИ

Нагреватели за печки, нагреватели за фурни и нагреватели за пещи

Вижте всички нагреватели