касетен нагревател, касетни нагреватели, нагревател за кантираща машина, нагреватели за кантиращи машини, нагревател, нагреватели, патрон, патронен, патронни, патронен нагревател, патронни нагреватели, оригинални патронни нагреватели

ПАТРОНЕН НАГРЕВАТЕЛ

ХАРАКТЕРИСТИКА

Патронен нагревател по поръчка, е един най- популярните видове нагреватели. Използвани в множество промишлени сфери и производствени дейности. Изключително разпространени са в сферата на производство на пелети, брикети и други енергийни източници. Използват се също в дървообработващата промишленост и по- конкретно при производството на мебели, при затоплянето на лепила. Стъкларската промишленост, също така, е място на приложение на патронните нагреватели.

Патронните нагреватели (http://www.nagrevatel.eu) в голямата им част представляват тръбен нагревател, изработен от тънкостенна, в масовата част от случаите, стоманена тръба. Освен в стоманена тръба партонен нагревател може да се изработи и в хром- никелова тръба. Могат да бъдат изработени и в месингова тръба. Това е изключително рядко и предимно по настояване на клиентите. Могат да бъдат в черна тръба, както и в много редки случаи в кварцова тръба.

ОСОБЕНОСТИ

Характерното име на този тип патронен нагревател по поръчка, произхожда от формата им. Те биват затапени (затворени) от едната страна, а захранването им влиза в тръбата едностранно. В болшинството от случаите, захранването става посредством силиконови кабели. Това е така, тъй като е възможно най- лесния начин за изолация на нагревателя и предпазването на нагревателите от изгаряне. До него може да се стигне при преплитане на фаза и нула, което автоматично би довело до дефектиране на нагревателя (http://www.nagrevatel.eu) . Освен това силиконовите кабели позволяват удължаване на захранването на патронния нагревател. Така един патронен нагревател може да бъде монтиран на дадено място, а неговото захранване би могло да бъде на няколко метра, а дори и повече от същинското тяло на патронния нагревател.

ОТЛИЧИТЕЛНИ ЧЕРТИ

Патронните нагреватели най- често са прави с различни дължини на тръбите. Така може един патронен нагревател да бъде с дължина на тръбата от 6- 8 сантиметра дължина, но паралелно биха могли да достигнат и до дължина метър и повече, в зависимост от специфичните нужди на клиентите ни. Дебелината на тръбите, използвани при патронните нагреватели би могла да варира от 6 мм и може да достигне до 40-60 мм дебелина на тръбата, отново в зависимост от нуждите на клиента и предназначението на съответния патронен нагревател(http://www.nagrevatel.eu) .

Освен изцяло правата форма на почти всеки патронен нагревател по поръчка, тези патронни нагреватели биха могли да бъдат и под форма „Г“. Тези случаи не са популярни, но се срещат при някои специфични машини.

ВЪЗМОЖНОСТИ

Мощността, която може да бъде вкарана в един патронен нагревател по поръчка, не е никак малка. Това се дължи главно на факта, че патронния нагревател събира в една своя дължина две дължини на навитата спирала на реотана. Това позволява в един патронен нагревател с определена нагреваема площ да се вмести мощност на нагревателя до два пъти по голяма, в сравнение със същата нагреваема площ. Това се получава в случай, че нагревателя е стандартен нагревател с двустранни изводи.

За допълнителни въпроси и разяснения относно патронен нагревател по модел, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Халогенен инфрачервен RUBY нагревател

Халогенен RUBY нагревател

Патронен нагревател по поръчка

Патронни нагреватели d=10mm L=100mm 300W

Кварцов нагревател по поръчка

Кварцови нагреватели d=18mm L=760mm 600W

Вижте всички новини

Продукти

керамичен нагревател, керамичен елемент, плосък керамичен нагревател

КЕРАМИЧЕН НАГРЕВАТЕЛ

барабанен нагревател, бандажни нагреватели, барабанен нагревател по поръчка, барабанни нагреватели по поръчка

БАРАБАНЕН НАГРЕВАТЕЛ

керамичен нагревател, патронен нагревател, керамично патронен нагревател, керамични нагреватели, патронни нагреватели, керамично патронни нагреватели, нагревател, нагреватели

КЕРАМИЧЕН ПАТРОНЕН НАГРЕВАТЕЛ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги