Патронни нагреватели

Патронните нагреватели са много популярен вид тръбни нагреватели. Патронните нагреватели са от групата касетно патронни нагреватели, които са отличаващи се от останалите видове тръбни нагреватели по това, че захранването на всеки патронен нагревател е едностранно. Това означава, че и двата захранващи накрайника, било то кабели, усукани краища или твърди краища, биват едностранно изведени. Другия край на тръбата на всеки патронен нагревател, респективно е затворен, което наподобява формата му на патрон и от където произлиза името му.

Съвременните патронни нагреватели се характеризират със сравнително малки размери. Актуалните касетно патронни нагреватели изработени от тръби със кръгло сечение, варират от тръби с диаметър от d=3мм до тръби с диаметър на тръбата около d=16мм. Дължината на един патронен нагревател стандартно варира от l=30mм до патронни нагреватели с дължина от около l=1000мм. Тези условия, по никакъв начин не са конкретни и търпят промени, в зависимост от конкретните изисквания на клиентите ни.

Касетно патронния нагревател, стандартно бива от около 40-50W и стига до около 500W-1000W, в зависимост от конкретното приложение на нагреватели и изискванията на всеки отделен клиент. Ние сме способни да изработим всякакъв вид патронен нагревател или патронни нагреватели, по индивидуално задание на клиентите, които патронни нагреватели, максимално биха удовлетворили и най- детайлните изиквания на всеки един отделен наш клиент.

Един патронен нагревател може да бъде изработен като му се монтират специални накрайници за захващане (закрепване) на този нагревател към специфичната повърхност, където е предвидено този патронен нагревател да работи и да изпълнява своята функция. Тези накрайници най- често биват обикновена планка, поставяна в близост до захранването на патронния нагревател, на която има разпробита дупка за захващане посредством болт и гайка. Друг, често срещан вариант е захващане посредством инсталиране на месингови накрайници с резба.

На патронен нагревател без проблем би могла да се инсталира термодвойка като по този начин от края, където са изводите на тръбния патронен нагревател, ще излизат не два, а три или четири края.

Тръбните патронни нагреватели, с кръгло сечение на тръбата, могат да бъдат, не единствено прави като форма. Напоследък се наблюдават варианти, при които патронните нагреватели от този тип, притежават във формата си пречупване в активната си част, от където патронния нагревател придобива формата на буква „Г“. Този тип патронни нагреватели, все още не са до такава степен разпространени в промишлеността и производството.

Патронните нагреватели, които предлагаме се изпълняват с пресован магнезиев окис (MgO), който гарантира добрата изолируемост на нагревателя и го предпазва от изгаряне. Диаметъра на патронните нагреватели с кръгло сечение на тръбата се постигат посредством специфична технология за изтегляне на тръбата.

Фирмата ни предлага на вниманието на своите клиенти патронни нагреватели от най- висок клас. Това означава, че качеството на нашите патронни нагреватели е възможно най- високото на пазара. Също така предлагаме на клиентите си оригинални патронни нагреватели, произведени в Италия.

Като производител на електрически нагреватели с толкова богат опит и култура в тази област, смело сме готови да застанем зад позицията, че няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно патронните нагреватели, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

Последни статии

Производство на термодвойки

НАГРЕВАТЕЛИТЕ И ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СУШИЛНИ

Нагреватели за печки, нагреватели за фурни и нагреватели за пещи

Вижте всички нагреватели