Потопяеми нагреватели

ХАРАКТЕРИСТИКА

Фирма Пласи Ко ЕООД (Сираков С ЕООД) от години произвежда, така наречените, потопяеми нагреватели. Това са общо казано нагреватели, които работят, задължително във течна среда. Потопяемите нагреватели могат да бъдат нагреватели за басейни, нагреватели за водосъдържатели, нагреватели за джакузи, нагреватели за радиатори, нагреватели за водни котлета, както и много други видове електрически нагреватели.

РАЗНОВИДНОСТИ

Потопяемите нагреватели, най- често биват, тръбни нагреватели, тип „фиба“, захванати за тапа с резба, специфични накрайници, най- често с резба, както и фланци и фланцовидни елементи. Потопяемите нагреватели се изработват в повечето случаи от неръждаема тръба, стоманена тръба или медна тръба. Потопяемите нагреватели, също така биха могли да бъдат изработени под формата на касетен нагревател или патронен нагревател.

ОСОБЕНОСТИ

Принципно потопяемите нагреватели са с различна мощност, в зависимот от тяхното приложение, което практиката в промишлеността показва. Тези потопяеми нагреватели могат да се използват, както само за размразяване, така и за загряване до високи температурни равнища на течността, която загряват.

Като производител на електрически нагреватели с толкова богат опит и култура в тази област, смело сме готови да застанем зад своята позицията. Тя е, че за нас, няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели. Такъв, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно патронните нагреватели, моля, свържете се с нас. Както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти. Може да ни намерите, на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас продукти. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

 

Новини

Силиконов Бандажен Нагревател

Силиконов бандажен нагревател d=310mm h=60mm 500W

Силиконов нагревател по поръчка

Силиконов нагревател 600mm x 30mm 150W

Халогенен инфрачервен нагревател

Халогенен нагревател с 50% златен отражател

Вижте всички новини

Продукти

нагревателно съоръжение, нагревателна касетка, нагревателни системи, нагревателни системи по поръчка, нагревателна система, нагревателна система по поръчка

НАГРЕВАТЕЛНИ СЪОРЪЖЕНИЯ

кварцова тръба, кварцови тръби, кварц, стъклена тръба

КВАРЦОВИ ТРЪБИ

касетен нагревател, касетни нагреватели, нагревател за кантираща машина, нагреватели за кантиращи машини, нагревател, нагреватели, патрон, патронен, патронни, патронен нагревател, патронни нагреватели, оригинални патронни нагреватели

ПАТРОННИ НАГРЕВАТЕЛИ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги