Потопяеми нагреватели

Фирма Пласи Ко ЕООД (Сираков С ЕООД) от години произвежда, така наречените, потопяеми нагреватели. Това са общо казано нагреватели, които работят, задължително във течна среда. Потопяемите нагреватели могат да бъдат нагреватели за басейни, нагреватели за водосъдържатели, нагреватели за джакузи, нагреватели за радиатори, нагреватели за водни котлета, както и много други видове електрически нагреватели.

Потопяемите нагреватели, най- често биват, тръбни нагреватели, тип „фиба“, захванати за тапа с резба, специфични накрайници, най- често с резба, както и фланци и фланцовидни елементи. Потопяемите нагреватели се изработват в повечето случаи от неръждаема тръба, стоманена тръба или медна тръба. Потопяемите нагреватели, също така биха могли да бъдат изработени под формата на касетен нагревател или патронен нагревател.

Принципно потопяемите нагреватели са с различна мощност, в зависимот от тяхното приложение, което практиката в промишлеността показва. Тези потопяеми нагреватели могат да се използват, както само за размразяване, така и за загряване до високи температурни равнища на течността, която загряват.

Като производител на електрически нагреватели с толкова богат опит и култура в тази област, смело сме готови да застанем зад позицията, че няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно патронните нагреватели, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Последни статии

Производство на термодвойки

НАГРЕВАТЕЛИТЕ И ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СУШИЛНИ

Нагреватели за печки, нагреватели за фурни и нагреватели за пещи

Вижте всички нагреватели