ПРИСЪЕДИНИТЕЛНИ НАКРАЙНИЦИ

Фирма Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu) предлага на всички свои клиенти богата гама от присъединителни елементи, използвани за нагревателни елементи и съоръжения. Разполагаме и подновяваме непрекъснато склада си, със солидно количество разнообразни елементи.

Предлагаме богата гама фланци, прецизно изработени на лазерно рязане с максимално детайлна изработка, в зависимост от нуждите на всеки един от клиентите ни, а също така и за съчетаване по възможно най- добрия начин с конкретното нагревателно съоръжение. Предлагаме фланци с големи и малки размери, разпробити по всевъзможен начин. Предлагаме ги от най- различни материални, неръждаема стомана, черна стомана, месинг, алуминий и други по желание на клиентите.

Предлагаме богата гама тапи на резба, предназначени за монтаж, най- често във водни и парни въоръжения, но също така и всякакви други, подходящи съоръжения. Отново могат да се изработят от най- различни материални, но най- често се изработват от месинг, неръждаем материал SS304 и алуминий, но при желание на клиента могат да се изработват и в други варианти и от други материали. Разполагаме с конусни тапи от неръждаем материал, използвани за специфичен монтаж. Този вид присъединителни тапи на резба, в голяма част от случайте са с размери G1/2″, G3/4″, G1″, G1 1/4″, G1 1/2″, G1 3/4″, G2″. Всички други разновидности и особености могат да се изработят по желание на всеки клиент.

Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu), предлага щуцери за захващане на тръбните нагреватели, този тип присъединителни елементи се изработват предимно от месингов материал. Прилагат се при всевъзможни размери нагреватели, с тръби от d=4mm, до тръби с диаметър d=60mm. Най- често се изработват за тръби d=8mm и d=10mm, в разновидност на накрайника М14х1,5мм. Същият накрайник може да се използва и при тръби d=12mm, но това не е често, поради тънката стена на накрайника. За по- големите тръби се използва М10, М12, М18, М20, М22, М24 и други.

Шпилките са стандартни резбови накрайници. Често пъти се монтират като захранващ елемент, директно излизащ от тръбата на нагревателите, за лесно прикрепване и закващане към захранването, посредством гайки и стандартни кабелни обувки. Шпилките, които се използват за нагревателите, варират в зависимост от диаметрите на тръбите, но най- често се използват шпилки с размери M3мм, М4мм, М5мм и М6мм, като не се изключват и други вариации. Всяка шпилка може да се поризведе с различна дължина, в зависимост от конкретната необходимост.

Планките, които фирма Сираков С ЕООД предлага на своите клиенти, могат да бъдат произведени във всякакъв вид и форма, разпробити по желание на клиента. Стандатно планките биват с правоъгълна форма, с четири дупки (при един брой нагреватл, захванат за съответната планка), като две малки дупки са симетрично разположени в двата края на планката, стандартно с размер 2мм или 3мм, а по средата на планката се позиционират, стандартно, 2 отвора с размери d=6mm, d=8mm или d=10mm, в зависимост от дебелината на тръбата на нагревателния елемент. Планките, освен правоъгълни могат да бъдат и в квадратна, кръгла, елипсовидна форма или всякакъв друг вид. Използваните материали са, най- често, стомана 304 или черна стомана.

Фирма Сираков С ЕООД изработва и търгува с висококачествени присъединителни накрайници и елементи за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви нагревател за галванизация, можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.