Спирално оребрени нагреватели (тръбни)

Спирално оребрените нагреватели са типични тръбни нагреватели със спирално оребрение по повърхността им. Спирално оребрените нагреватели са наименувани по този начин именно поради специфичната им наподобяваща оребрение на спирала повърхност. Тази повърхност в повечето случаи се изцяло оребрена от началото до края на тръбата.

Спирално оребрените нагреватели могат да бъдат изработени върху различни видове тръби, които стандартно са със кръгло сечение, но също така спирално оребрените нагреватели, могат да се изработят и върху тръби с квадратно или правоъгълно сечение, а също така се срещат и варианти на спирално оребрени тръби, изработени в тръба с триъгълно сечение. Спирално оребрените нагреватели се използват най- често при пренос на топъл въздух в изолирани повърхности. Това позволява на спирално оребрения нагревател да се охлажда допълнително, което подсигурява по- продължителния му живот.

Всички спирално оребрени нагреватели могат да бъдат деформирани и оформяни, по желание на клиента, точно както се оформят и свиват всички стандартни тръбни нагревателни елементи. Спирално оребрения нагревател може да бъде мощен точно колкото всички останали ел. тръбни нагреватели. Изводите на спирално оребрения нагревател, принципно стигат до захранването отново по подобие на останалите електрически тръбни нагреватели, а елементите за захващането на спирално оребрения нагревател, отново са същите като на всички ел. тръбни нагреватели, без абсолютно никаква разлика. Единствената разлика между спирално оребрения нагревател и стандартните електрически тръбни нагреватели е спиралното оребряване по повърхността на тръбата.

Пласи Ко ЕООД е разработила система за професионално изтегляне на спиралното оребряване върху всеки един нагревател. Това спирално оребрение може да варира в различни размери, в зависимост от приложението и мощността на нагревателя, както и площта, която следва да отоплява и където ще бъде положен дадения спирално оребрен нагревател.

Като производител на електрически нагреватели с толкова богат опит и култура в тази област, смело сме готови да застанем зад позицията, че няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно патронните нагреватели, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

Последни статии

Производство на термодвойки

НАГРЕВАТЕЛИТЕ И ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СУШИЛНИ

Нагреватели за печки, нагреватели за фурни и нагреватели за пещи

Вижте всички нагреватели