Термо изолационен кожух за нагреватели

Термо изолационния кожух за нагреватели е иновационно решение в нагревателната индустрия, представяно на български пазар, само и единствено от фирма Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu). Компанията ни предлага продукта от около година като впечатленията, относно него са еднозначни, а именно, че продукта е изключително впечатляващ и полезен за всеки един от многобройните клиенти, на които фирмата ни произвежда нагреватели.

Същността на термоизолационния кожух предразполага използването му предимно върху, миканитови или барабанни нагреватели, както в чиста миканитова форма, така и за такиван нагреватели, изработени от керамична основа. Термо кожуха се използва, поставяйки се върху самия нагревател или нагревателното тяло. Термоизолационния кожух е изработен от специална технология, която не му позволява да се повреди или залепне върху нагревателното тяло, което от своя страна позволява неговия лесен монтаж и демонтаж от нагряваното съоръжение.

Идеята на термо кожуха върху нагревателите е чисто и просто съхраняване на отделената топлина, запазване на температурните равнища, постигани от нагревателя, дори след спиране на неговата работа. Всеки термоизолационен кожух допринася с до около 40% енергоспестяемост. Това ще рече, че времето за работа на нагревателя, реално се редуцира с до 40%, при употребата на този термо изолационен кожух, запазвайки температурните равнища, до нивата на функциониращ нагревател. Това от своя страна води до редуциране на разходите за електроенергия, съответно с до 40%. Тоест, ако вашия нагревател, за 10 минути работа, поддържа определена температура, то в случая, използвайки термоизолационен кожух, е необходимо да работи 6 минути от общо 10 минути, поддържайки една температура, след което, дори преустановявайки работата на нагревателя, за останалите 4 минути, желаната температура, ще бъде поддържана, благодарение на термоизолационния кожух.

За допълнителни въпроси и разяснения относно термоизолационните кожуси за нагреватели, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид термоизолационен кожух за нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

Последни статии

Производство на термодвойки

НАГРЕВАТЕЛИТЕ И ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СУШИЛНИ

Нагреватели за печки, нагреватели за фурни и нагреватели за пещи

Вижте всички нагреватели