ТЕРМОДВОЙКА

Фирма Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu), предлага на своите клиенти, произведените, само по висококачествена технология, термодвойки. За момента компанията предлага 10 модела термодвойки. Предлагаме разновидности на отделните модели термодвойки, които се различават по градусов номер:

– градусов номер, тип „K“;

– градусов номер, тип „J“;

– градусов номер, тип „E“;

– градусов номер, тип „T“;

– градусов номер, тип „N“;

– градусов номер, тип „платиниево устойчив термометър тип Pt100“;

– градусов номер, тип „платиниево устойчив термометър тип Jpt100“;

Предлаганите, за момента, термодвойки се предлагат от разнообразни материали, в зависимост от конкретните индивидуални нужди на всеки един от клиентите ни. Така предлагаме термодвойки, изработени от материал, тип SS304, SUS304, мед, мед с никелово покритие, червена медна тръба и други. Захранващите проводници са с различна изолация, в зависимост от типа и местоработата на съответната термодвойка. Предлагаме дебелини, най- популярни, сред които са 2х7х0,2мм, 0,45мм, 0,50мм, 0,60мм, както и други, по специално задание на клиентите ни.

Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu) предлага различни присъединителни елементи и всички вариации за закрепване към съответното съоръжение на всяка една, произведена от нас, термодвойка, в зависимост от съответното изискване на всеки отделен клиент и конкретните негови нужди.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени термодвойки за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимата Ви термодвойка, можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.