ТЕРМОУСТОЙЧИВ ПРОВОДНИК

Фирма Сираков С ЕООД предлага на вниманието на всички свои клиенти пълна гама от термоустойчиви електрически проводници. Термоустойчив кабел (проводник), може да бъде използван, успешно, при захранването на машини и съоръжения, където се поддържат високи температурни равнища, при които стандартните проводници, не биха могли да издържат, обвивката им би се разтопила от високата температура.

За нашите клиенти предлагаме трите основни вида термоустойчиви проводници, в различни сечения (диаметър), цвят и разновидности. Основните кабели, предназначени за работа във висока температура, се различават от температурните равнища, на които те биха могли да издържат. Така се различават следните видове:

силиконов проводник – външната му обвивка е изработена от термо силиконово покритие и е предназначена да издържи на температура до 180 градуса по Целзий. При по- висока температура силиконовото покритие на термоустойчивия проводник започва да се разтопява и да се разпада;

проводник във фибростъкло – този тип проводници са произведени с фибростъклено покритие. Самото естество на фибростъклото му позволява, то да поддържа по- висока температура и позволява на кабела (проводник) във фибростъкло да бъде устойчив при температурни равнища до 310 градуса по Целзий;

миканитов проводник (кабел) – този тип проводник е изработен в миканитово покритие, което е едно от най- добрите, използвани при термо устойчиви проводници и проводникови елементи. Сираков С ЕООД предлага всички разновидности на миканитовите проводници, издържащи на температурни равнища до 450 градуса по Целзий.

При производството на нагревателите си, фирмата ни използва всички горе упоменати видове високо температурно устойчиви проводници, в сечения и цветови ками, подходящи за съответното изделие, където биват прилагани.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени високо температурно устойчиви проводници за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви кабел (проводник), можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.