Тръбни нагреватели със серпентина (с перка)

Тръбните нагреватели със серпентина са познати още като тръбни нагреватели с перка или спирално оребрени нагреватели. Това са добре познатите стандартни тръбни нагреватели. Разликата между понятията стандартен тръбен нагревател и нагревател със серпентина (или нагревател с перка), се изразява в специфичната, наподобяваща серпентина (перки) повърхност на самия тръбен нагревател. Тази серпентина се изработва от неръждаем материал и се поставя върху повърхността на стандартния тръбен нагревател.

Тръбните нагреватели със серпентина или тръбните нагреватели с перки, още познати и като спирално оребрени нагреватели, се използват главно за затопляне на въздушни пространства. Типичната спираловидна форма на тръбния нагревател със серпентина (нагревател с перка) се използва за по- доброто обдухване на нагреватели, което го предпазва от прекомерно бързо изгаряне, поради специфичната конструкция, машина или професионално оборудване, където дадени спираловиден тръбен нагревател се използва. Най- често това приложение се изразява при конструкция, където тръбния нагревател е предвидено да загрява определена повърхност, но не е предвидено, за самия нагревател, достатъчно обдухване, което води до съкращаването на живота на дадения спираловидно оребрен нагревател.

Сираловидно оформените тръбни нагреватели се характеризират още с това, че поради наличието на спиралата на повърхността на тръбния нагревател, той драстично увеличава своята дебелина. Спирално оребрените нагреватели, известни още като нагреватели със серпентина могат да бъдат с различна дебелина, в зависимост от това, каква изолация от повърхността на обрявания елемент, клиентът желае да получи. Така спираловидната форма върху тръбния нагревател може да бъде с различна дебелина, което клиента е добре предварително да изчисли добре и което е редно да се съгласува с мощността на самия нагревател. Стандартния размер на спиралното оребрение (серпентината), поставяна върху тръбните нагреватели е между 10мм и 35мм, но това не означава, че тези размери не могат да бъдат променяни, в зависимост от изискването на клиентите.

Като производител на електрически нагреватели с толкова богат опит и култура в тази област, смело сме готови да застанем зад позицията, че няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно патронните нагреватели, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

Последни статии

Производство на термодвойки

НАГРЕВАТЕЛИТЕ И ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СУШИЛНИ

Нагреватели за печки, нагреватели за фурни и нагреватели за пещи

Вижте всички нагреватели