Спирални бързо нагряващи нагреватели

 

      Спиралните нагреватели са изключително специфичен вид електрически нагреватели. Те, заедно с патронните нагреватели, придобиват популярност и в настоящия момент са най- популярните нагреватели сред новостроящите се машини и съоръжения. Спиралните нагреватели най- често се използват, монтирайки се върху определени цилиндрични елементи, чието нагряване прави възможно нормалното функциониране на съответните машини и съоръжения и спецификите на даденото производство.

       Спиралните нагреватели притежават специфична спирална форма. Изработени са от квадратна тръба със стандартно малки размери. Най- популярни са тръбите с размери 3мм на 3мм. В последствие тази тръба се навива, с цел придобиване на специфичната спирална форма. Нагревателите се различават особено във външния и вътрешен диаметър на спиралата, височината на дадения нагревател, както и дължината на захранващите изводи.

     Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени спирални нагреватели за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви спирален нагревател можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.

 

   


Web Analytics Check PageRank http://www.google.bg/ BGtop Гласувайте за моя сайт в БГ чарт                                  
                                     :: www.gbg.bg :: Фирми ::