Инфрачервени нагреватели

 

    Този тип нагреватели се характеризират с излъчването на инфрачервени лъчи. Керамичните инфрачервени нагреватели се използват множество различни сфери на дейност. Керамичните инфрачервени нагреватели се използват при разтопяването, извличането и обработката на смола, сушене на боя, печене на кафе на зърна, а дори и като най- чиста форма на отоплителна система.

     Фирмата ни предлага прозиводство на ангреватели при различно напрежение и дизайн, в зависимост от специфичните нужди на клиентите ни. Предлагаме Керамични инфрачервени нагреватели с или без J/K вид термодвойки. Произвеждаме керамични инрачервени нагреватели с различен терминал, различен цвят, висока лъчиста ефективност. Произведените от нас инфрачервени керамични нагреватели се характеризират с краткосрочно достигане на желаните температурни равнища.

     Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени инфрачервени керамични нагреватели за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви инфрачервен керамичен нагревател можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.

 

   


Web Analytics Check PageRank http://www.google.bg/ BGtop Гласувайте за моя сайт в БГ чарт                                  
                                     :: www.gbg.bg :: Фирми ::