Термодвойка

 

     Фирма Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu), предлага на своите клиенти, произведените, само по висококачествена технология, термодвойки. За момента компанията предлага 10 модела термодвойки. Предлагаме разновидности на отделните модели термодвойки, които се различават по градусов номер:

- градусов номер, тип "K";

- градусов номер, тип "J";

- градусов номер, тип "E";

- градусов номер, тип "T";

- градусов номер, тип "N";

- градусов номер, тип "платиниево устойчив термометър тип Pt100";

- градусов номер, тип "платиниево устойчив термометър тип Jpt100";

     Предлаганите, за момента, термодвойки се предлагат от разнообразни материали, в зависимост от конкретните индивидуални нужди на всеки един от клиентите ни. Така предлагаме термодвойки, изработени от материал, тип SS304, SUS304, мед, мед с никелово покритие, червена медна тръба и други. Захранващите проводници са с различна изолация, в зависимост от типа и местоработата на съотвената термодвойка. Предлагаме дебелини, най- популярни, сред които са 2х7х0,2мм, 0,45мм, 0,50мм, 0,60мм, както и други, по специално задание на клиентите ни.

     Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu) предлага различни присъединителни елементи и всички вариации за закрепване към съответното съоръжение на всяка една, произведена от нас, термодвойка, в зависимост от съответното изискване на всеки отделен клиент и конкретните негови нужди.

      Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени термодвойки за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимата Ви термодвойка, можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.


                

                                

                

                            

               

                                 


Web Analytics Check PageRank http://www.google.bg/ BGtop Гласувайте за моя сайт в БГ чарт                                  
                                     :: www.gbg.bg :: Фирми ::