Екстремни нагреватели (нагреватели, работещи в екстремни условия)

 

     Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu) произвежда за своите клиенти специфични нагреватели работещи при екстремни условия, които не са типични и подлежат на нагряване от специфични нагревателни елементи, пригодени съответно за даденото специфично условие.

     Специфичните условия на работа, най- често, се характеризират за вани за галванизация, киселини и киселинни съединения, както и екстремно високи температурни равнища. Също така има и други условия, които изискват нагряване от специфични нагреватели, пригодени за екстремни условия на функциониране.

     Нагревателите работещи при екстремни условия, в повечето случаи, се изработват от специфични тръби или покрития, поставяни върху стандартните тръбни материали. Най- често необходимите тръби и покрития са с титаниев произход, поради особенността на който нагревателите могат да издържат на специфичните условия за работа.

      Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени нагреватели, работещи в екстремни условия за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви нагревател за галванизация, можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.


                

                                

                

                            

               

                                 


Web Analytics Check PageRank http://www.google.bg/ BGtop Гласувайте за моя сайт в БГ чарт                                  
                                     :: www.gbg.bg :: Фирми ::