МОНТАЖНА ПАСТА

 

     Монтажната паста е задължителен елемент при инсталацията на голяма част от тръбните нагреватели, а особено на касетно- патронните нагреватели. При монтажа на патронните нагреватели в предвидените за целта канали, разпробити в съответните машини, често пъти се получава разлика, между външният диаметър на тръбата на патронния нагревател и предвидената за монтажа му разпробит отвор. Тази разлика може да бъде от няколко милиметра до няколко сантиметра.

     Във всички случай разликата в диаметрите на нагревателя и отвора е неприемливо да бъде оставена незапълнена. Това е така, защото в този отвор, в това празно пространство, се получава термо джоб, където температурата, която въздуха, останал неуплътнен, достига много виски равнища, което води до бързото изгаряне на нагревателя, поради прегряването на тръбата.

     Начинът, този проблем да бъде разрешен е много елементарен и не много скъп. Касае се до използването на специална монтажна паста, която работи в диапазона от -180 градуса по Целзии до +1200 градуса по Целзии. Тази паста уплътнява незапълненото пространство и нагревателя работи, без да се напряга, отдавайки температурата директно върху машината, за която е предвиден.

      Фирма Сираков С ЕООД предлага качествена монтажна паста за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимата Ви монтажна паста, можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.Web Analytics Check PageRank http://www.google.bg/ BGtop Гласувайте за моя сайт в БГ чарт                                  
                                     :: www.gbg.bg :: Фирми ::